menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Jak mohu sledovat DVD v OS Linux Netbook?

Reply

Thread Nástroje
Old 20.listopadu 2008, 07:34
Nový člen skupiny

Default Jak mohu sledovat DVD v OS Linux Netbook?

Koupil jsem Acer jeden netbook v Linuxu. ale nemá dvd hraní thingy tak jak hodinky DVD palců Prosím pomozte.

Zde je netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid =
Old 20.listopadu 2008, 07:40
Nový člen skupiny

jsem si na místě, a to dosent říct, pokud má DVD mechaniku takže pokud je dávka stáhnout kulhat a zkuste to, že boot cd

Pracuje pro mě na mém notebooku
Old 20. listopadu 2008, 08:00
Administrátor Skupina

Vy budete potřebovat nějakou formu multimediální přehrávač, spustit DVD, Předpokládám, že máte fyzický disk.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20.listopadu 2008, 08:26
Dárce Skupina

Netbooks nemají DVD, ale můžete získat externí USB disky a kouty levně.

Existuje mnoho linuxové multimediální programy. Budete si muset nainstalovat dvdcss modulu pravděpodobně rozšifrovat na DVD.

Old 20.listopadu 2008, 10:30
Nový člen skupiny

jaká varianta Linuxu, HAV byste jít na jejich stránky, a dostanete seznam hardware mechaniky mají, protože většina DVD nemají Linux formát, stáhněte si hráč z jejich stránky, můžete také stáhnout softwar názvem CrossOver, můžete hrát populární formát v Linuxu bez ohledu Window Media Player nebo Quick času, stáhnout vlc pro liux bude otevřen jakékoliv mediální formát:

http://www.videolan.org/vlc/
Old 20. listopadu 2008, 12:00
Nový člen skupiny

Nemusíte. Neznamená to však přišel s optickou mechaniku.

Dalo by se koupit externí DVD-ROM a vložte ji do USB portu. Nejsem si jistý, jaké konfiguraci, která by měla dostat operační systém rozpozná, nainstalovat správné ovladače atd., a budete muset připojit ji do zásuvky pro napájení.

Dalo by se použít k jinému počítači ripovat DVD a konvertovat to video souborů, jako jsou. Mpg či. Avi a pak dát soubor na flash disku, a dívat se na Media Player.

Některé služby umožňují stahovat video soubory, nebo jim dívat na jejich webové stránky (NetFlix).

To jsou vaše jen 3 možnosti můžu myslet.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Existuje Linux distro To učí Nacházíte Linux pest79456 Linux & Alternativní OS 2 23. dubna 2009 13:26
Přechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook haysey9 Operační systémy Windows 6 17. únor 2009 16:39
Po instalaci Windows na Linux HP Compaq 2133 Netbook gmcomputerservices Operační systémy Windows 5 17. únor 2009 06:39
Nápověda nutné Netbook výběr, prosím! alisont Notebooky, Mobily a PDA 4 29. Prosinec 2008 04:55
Mám koupit netbook nyní nebo později? Ed S Notebooky, Mobily a PDA 1 21. listopadu 2008 12:35
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.