![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem Acer jeden netbook v Linuxu. ale nemá dvd hraní thingy tak jak hodinky DVD palců Prosím pomozte. Zde je netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| jsem si na místě, a to dosent říct, pokud má DVD mechaniku takže pokud je dávka stáhnout kulhat a zkuste to, že boot cd Pracuje pro mě na mém notebooku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy budete potřebovat nějakou formu multimediální přehrávač, spustit DVD, Předpokládám, že máte fyzický disk.
| |||
| |||
| Netbooks nemají DVD, ale můžete získat externí USB disky a kouty levně. Existuje mnoho linuxové multimediální programy. Budete si muset nainstalovat dvdcss modulu pravděpodobně rozšifrovat na DVD.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| jaká varianta Linuxu, HAV byste jít na jejich stránky, a dostanete seznam hardware mechaniky mají, protože většina DVD nemají Linux formát, stáhněte si hráč z jejich stránky, můžete také stáhnout softwar názvem CrossOver, můžete hrát populární formát v Linuxu bez ohledu Window Media Player nebo Quick času, stáhnout vlc pro liux bude otevřen jakékoliv mediální formát: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Nemusíte. Neznamená to však přišel s optickou mechaniku. Dalo by se koupit externí DVD-ROM a vložte ji do USB portu. Nejsem si jistý, jaké konfiguraci, která by měla dostat operační systém rozpozná, nainstalovat správné ovladače atd., a budete muset připojit ji do zásuvky pro napájení. Dalo by se použít k jinému počítači ripovat DVD a konvertovat to video souborů, jako jsou. Mpg či. Avi a pak dát soubor na flash disku, a dívat se na Media Player. Některé služby umožňují stahovat video soubory, nebo jim dívat na jejich webové stránky (NetFlix). To jsou vaše jen 3 možnosti můžu myslet. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Existuje Linux distro To učí Nacházíte Linux | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 2 | 23. dubna 2009 13:26 |
| Přechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operační systémy Windows | 6 | 17. únor 2009 16:39 |
| Po instalaci Windows na Linux HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Operační systémy Windows | 5 | 17. únor 2009 06:39 |
| Nápověda nutné Netbook výběr, prosím! | alisont | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 29. Prosinec 2008 04:55 |
| Mám koupit netbook nyní nebo později? | Ed S | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21. listopadu 2008 12:35 |
| Thread Nástroje | |
| |