μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Πώς μπορώ να παρακολουθήσουν ένα DVD σε ένα σύστημα Linux OS Netbook;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 07:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πώς μπορώ να παρακολουθήσουν ένα DVD σε ένα σύστημα Linux OS Netbook;

Αγόρασα ένα acer netbook μία στο linux. αλλά δεν έχουν dvd παίζουν τόσο thingy πώς παρακολουθήσουν ένα dvd in. Παρακαλώ βοήθεια.

εδώ είναι το netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid =
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 07:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Είχα μια ματιά στα site και dosent πει εάν έχει ένα DVD δίσκο, ώστε αν δόση κουτσαίνεις κατεβάσετε και να δοκιμάσετε ότι εκκίνησης cd

έργων για εμένα μου laptop
Old 20 Νοέμβρη 2008, 08:00
Διαχειριστής Ομάδα

Είστε θα χρειαστεί κάποια μορφή multimedia player, για τη λειτουργία του DVD, με την υπόθεση ότι έχετε τη φυσική μονάδα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 08:26
Ομάδα Δωρητών

Netbooks δεν έχουν DVD drives, αλλά μπορείτε να λάβετε τις εξωτερικές μονάδες δίσκου USB περιβλήματα και φτηνά.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα πολυμέσων Linux. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το dvdcss ενότητα πιθανώς να αποκρυπτογραφήσει το DVD.

Old 20 Νοεμβρίου 2008, 10:30
Νέο Μέλος Ομάδα

τι γεύση του Linux, μπορείτε HAV να πάει στο site τους και να λάβετε μια λίστα με το υλικό που έχουν μονάδα_δίσκου dvds, δεδομένου ότι οι περισσότεροι δεν έχουν Linux μορφή download από τα site τους παίκτες, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ένα softwar ονομάζεται crossover, μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε δημοφιλές μορφή στο Linux δεν Παράθυρο κατηγορία media player ή Quick Time, κατεβάστε VLC για liux ότι θα ανοίξει οποιοδήποτε μέσο μορφή:

http://www.videolan.org/vlc/
Old 20 Νοέμβρη 2008, 12:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν είναι. Δεν έχει έρθει με ένα οπτικό δίσκο.

Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα εξωτερικό DVD-Rom και συνδέστε το στην θύρα USB. Δεν είμαι σίγουρος τι είδους ρύθμιση που θα λάβει για να το λειτουργικό σύστημα για να αναγνωρίσουν, να εγκαταστήσετε τα σωστά προγράμματα οδήγησης, κλπ. και θα πρέπει να είναι στην πρίζα σε πρίζα για την εξουσία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο υπολογιστή για να rip ένα DVD και το μετατρέψετε σε αρχείο βίντεο, όπως το. Ή mpg. Avi, και ότι στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε ένα αρχείο flash drive και δείτε το με το Media Player.

Ορισμένες υπηρεσίες σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη αρχείων ταινιών ή παρακολουθούν τους στην ιστοσελίδα της (NetFlix).

Αυτά είναι μόνο 3 επιλογές σας μπορώ να σκεφτώ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.