manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Kako mogu gledati DVD-u Linux OS Netbook?

Reply

Thread Tools
Old 20. studenog 2008, 07:34
Novi član grupe

Default Kako mogu gledati DVD-u Linux OS Netbook?

ja kupio jedan netbook Acer u Linuxu. ali to nema dvd thingy svira tako kako gledati DVD in Please help.

ovdje je netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid =
Old 20. studenog 2008, 07:40
Novi član grupe

sam pogled na web stranicu i to dosent reći ako ima DVD pogon, pa ako ga preuzeti doze šepati i pokušajte da boot cd

radi za mene na moj laptop
Old 20. studeni 2008, 08:00
Administrator Group

Ti si idući u morati neki oblik multimedijalni player koji će se prikazivati na DVD-u, uz pretpostavku imate fizički pogon.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. studenog 2008, 08:26
Donatorska Grupa

Netbooks nemate DVD diskove ali možete dobiti vanjski USB diskove i enclosures jeftino.

Postoje mnogi multimedija Linux programi. Te htijenje trebate kupiti uvesti koga u dvdcss modul je vjerojatno da decrypt DVDa.

Old 20. studenog 2008, 10:30
Novi član grupe

što okus Linuxa, vi hav otići na njihovu stranicu i dobiti popis hardvera pogon su od većine DVDa nemate Linux format, preuzimanje od igrača njihovim stranicama, također možete preuzeti softwar zove Crossover, možete igrati bilo koji popularni format u Linuxu bez obzira Window media player ili Quick vrijeme, skinite VLC liux za to će se otvoriti bilo kojim sredstvima formatu:

http://www.videolan.org/vlc/
Old 20. studeni 2008, 12:00
Novi član grupe

Ne. Ona ne dolaze s optički pogon.

Te mogao kupiti vanjskog DVD-ROM-a je u dodatku na USB port. Im 'ne siguran kakvu konfiguracije koje bi poduzeti da se operativni sustav za prepoznavanje ga instalirati odgovarajuće upravljačke programe, itd., a vi bi da se spojite ga na zidne utičnice za struju.

Mogli biste koristiti na drugom računalu parati DVD i pretvoriti ga u video datoteku, kao što su. Mpg ili. Avi, a onda stavite da se datoteke na bljesak voziti i gledati ga s Media Player.

Neke usluge omogućuju vam da preuzimanje datoteka film, ili ih gledati na njihovoj web stranici (NetFlix).

Oni su vam samo 3 opcije mogu misliti na što.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.