![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
ja kupio jedan netbook Acer u Linuxu. ali to nema dvd thingy svira tako kako gledati DVD in Please help.
ovdje je netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
|
|||
|
|||
|
sam pogled na web stranicu i to dosent reći ako ima DVD pogon, pa ako ga preuzeti doze šepati i pokušajte da boot cd
radi za mene na moj laptop |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ti si idući u morati neki oblik multimedijalni player koji će se prikazivati na DVD-u, uz pretpostavku imate fizički pogon.
|
|||
|
|||
|
Netbooks nemate DVD diskove ali možete dobiti vanjski USB diskove i enclosures jeftino.
Postoje mnogi multimedija Linux programi. Te htijenje trebate kupiti uvesti koga u dvdcss modul je vjerojatno da decrypt DVDa.
|
|||
|
|||
|
što okus Linuxa, vi hav otići na njihovu stranicu i dobiti popis hardvera pogon su od većine DVDa nemate Linux format, preuzimanje od igrača njihovim stranicama, također možete preuzeti softwar zove Crossover, možete igrati bilo koji popularni format u Linuxu bez obzira Window media player ili Quick vrijeme, skinite VLC liux za to će se otvoriti bilo kojim sredstvima formatu:
http://www.videolan.org/vlc/ |
|
|
|||
|
|||
|
Ne. Ona ne dolaze s optički pogon.
Te mogao kupiti vanjskog DVD-ROM-a je u dodatku na USB port. Im 'ne siguran kakvu konfiguracije koje bi poduzeti da se operativni sustav za prepoznavanje ga instalirati odgovarajuće upravljačke programe, itd., a vi bi da se spojite ga na zidne utičnice za struju. Mogli biste koristiti na drugom računalu parati DVD i pretvoriti ga u video datoteku, kao što su. Mpg ili. Avi, a onda stavite da se datoteke na bljesak voziti i gledati ga s Media Player. Neke usluge omogućuju vam da preuzimanje datoteka film, ili ih gledati na njihovoj web stranici (NetFlix). Oni su vam samo 3 opcije mogu misliti na što. |