![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem egy acer egy netbook a linux. de ez nem a DVD lejátszás biszbasz így hogyan néz egy DVD-be Kérem, segítsen. Itt a netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| Van még egy pillantást a helyszínt és az adag azt mondom, ha van egy DVD-meghajtót így ha azt adag letöltés puha és próbálja, hogy a boot cd Works for me on my laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maga lesz szüksége valamilyen formában multimédia lejátszó, üzemeltetni a DVD-t, feltéve, ha a fizikai meghajtó.
| |||
| |||
| Netbooks nincs DVD meghajtók, de lehet kapni külső USB-meghajtók és dobozok olcsón. Sok Linux multimédiás programok. Meg kell telepíteni a dvdcss modul valószínűleg dekódolja a DVD-ket.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Milyen íz Linux, akkor hav, hogy a telek és kap egy listát a hardver meghajtó van, mivel a legtöbb DVD-k nem rendelkeznek Linux formátumban, letölthető játékos a saját honlapján, Te is letölthető a softwar úgynevezett crossover, akkor tud játszani olyan népszerű formátumot, a Linux nem számít Window Media Player vagy Quick Time, letöltés vlc a liux fogja megnyitni a média formátum: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Nem. Nem jönnek az optikai meghajtó. Lehet vásárolni egy külső DVD-ROM és a dugó, hogy az USB port. Nem vagyok biztos benne, hogy milyen konfiguráció, amely figyelembe, hogy az operációs rendszer felismeri, hogy telepítse a megfelelő illesztőprogramokat, stb, és akkor a dugó meg a fali konnektorba az áramot. Lehetne egy másik számítógépen egy DVD-rip és átalakítani, hogy a videó fájl például. Mpg vagy. Avi, majd fel, hogy a fájl egy flash meghajtót, és figyelje meg a Media Player. Egyes szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a filmet letölteni fájlokat, vagy nézze meg őket a saját honlapján (Netflix). Ezek a lehetőségek csak 3 tudok gondolni. |