![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nusipirkau Acer vieną Netbook Linux. tačiau jis neturi DVD žaisti thingy taip, kaip tai žiūrėti DVD in Please help. Čia Netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| turėjau ne svetainės išvaizdą ir dosent pasakyti, ar jis DVD-ROM, kad jei dozę parsisiųsti šlubuoti ir išbandyti, kad boot cd works for me on my laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're going to reikia tam tikro daugialypės terpės grotuvo pavidalu, paleisti DVD, darant prielaidą, kad jūs turite fizinį diską.
| |||
| |||
| Internetiniu ˛ nešiojamieji neturite DVD diskai, bet Jūs galite gauti išorinį USB diskus ir kabinos pigiai. Yra daug Linux multimedijos programomis. Jums reikės įdiegti dvdcss modulis tikriausiai iššifruoti DVD.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Kas skonio Linux, jums HAV eiti į savo svetainę ir gauti aparatūros sąrašas vairuoti, nes jie labiausiai DVD neturiu Linux Format, atsisiųsti grotuvas iš jų svetainėje, taip pat galite atsisiųsti softwar vadinamas crossover, galite žaisti nors populiarus formatas Linux nesvarbu Window Media Player arba quick time,, atsisiųsti vlc ir liux bus atidaryti bet Media Format: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Nereikia. Ji nėra ateis su optinių diskų. Galima nusipirkti išorinį DVD-ROM ir prijunkite jį prie USB. Nesu tikras, kokios konfigūracijos, kad būtų atsižvelgiama gauti operacinės sistemos atpažintų jį įdiegti reikiamas tvarkykles, ir tt, jums reikės prijungti jį prie sienos kištukinio lizdo galios. Jūs galite naudoti kitą kompiuterį, kad per PTL DVD ir paversti jį į vaizdo failą pvz. Mpg arba. Avi, o tada įdėti šį failą į "flash" diską ir žiūrėti jį Media Player ". Kai kurios paslaugos leis parsisiųsti filmų failus ar žiūrėti juos savo tinklalapyje (Netflix). Tai yra jūsų tik 3 variantai galiu sugalvoti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Keitimas į Windows XP, Linux, Netbook | haysey9 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 17 vasaris 2009 16:39 |
| Įdiekite Windows Per Linux 2.133 HP Compaq Netbook | gmcomputerservices | Windows "operacinės sistemos | 5 | 17 vasaris 2009 06:39 |
| Help Needed su Netbook pasirinkimas prašom! | alisont | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 29 gruodis 2008 04:55 |
| Turėčiau pirkti Netbook dabar ar vėliau? | Ed S | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 21, 2008 12:35 |
| Temos įrankiai | |
| |