![]() |
|
| |||
| |||
| es nopirku acer vienu netbook Linux. bet tas nav dvd spēļu thingy tā kā es skatīties dvd collas Please help. Šeit ir netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| man ir bijusi apskatīt vietnē un tā dosent pateikt, vai tas ir DVD disku tā, ja tā deva lejupielādēt mīksts un mēģiniet ka boot cd darbi man par manu klēpjdators |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs esat būs nepieciešama kāda veida multivides atskaņotājs, lai palaistu DVD, pieņemot, ka jums ir fiziski disks.
| |||
| |||
| Netbooks nav DVD diskus, bet jūs varat saņemt ārējo USB diskus un korpusi lēti. Ir daudz Linux multimedia programmām. Jums būs nepieciešams instalēt dvdcss moduli, iespējams atšifrēt DVD.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| kādi aromāts LINUX, jūs hav doties uz savu vietu un iegūt sarakstu aparatūras vadīt tās, jo lielākā daļa DVD nav Linux formāts, lejupielādēt spēlētājs no savas vietas, jūs varat lejupielādēt softwar sauc Krustošanas, jums var būt jebkurš populārs formātā Linux vienalga Window Media Player vai Quick Time,, download VLC uz liux tā būs atvērta jebkuriem līdzekļiem format: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Jums nav. Tas nav ar optisko disku. Jūs varētu iegādāties ārējo DVD-ROM un pievienojiet to uz USB portu. Es neesmu pārliecināts, kāda veida konfigurācija, kas būtu nepieciešams, lai saņemtu operētājsistēma atzīst to, instalēt pareizo draiveri utt un jums būtu pievienojiet to uz sienas kontaktligzdai par varu. Jūs varētu izmantot citu datoru rip dvd, un pārvērst to video failu, piemēram,. Mpg vai. Avi, un tad ielieciet šo failu flash drive un noskatīties to ar Media Player. Daži pakalpojumi ļauj jums lejupielādēt filmu failus vai noskatīties tos savā tīmekļa vietnē (Netflix). Tie ir jūsu tikai 3 varianti varu iedomāties. |
![]() |
|
| Bookmarks |