![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kupiłem jeden netbook Acer w Linuksie. ale nie ma dvd gry thingy tak jak oglądać DVD cala Proszę pomóc. tutaj jest netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| miałem się w miejscu i dosent powiedzieć czy ma DVD, więc jeśli go pobrać dawkę kuśtykać i spróbuj że boot cd pracuje dla mnie w moim laptopie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're going to trzeba jakąś formę Multimedia Player, aby uruchomić DVD, zakładając masz dysku fizycznego.
| |||
| |||
| Netbooks nie posiadają DVD, ale można uzyskać zewnętrzne dyski USB i obudowy taniej. Istnieje wiele programów multimedialnych Linuksa. Będziesz musiał zainstalować dvdcss modułu prawdopodobnie do odszyfrowania DVD.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| co smak Linuksa można hav, aby przejść do witryny i wyświetlić listę sprzętu dysku oni, ponieważ większość dvds nie masz Linuksa formacie, należy pobrać odtwarzacz z ich strony, można również pobrać softwar nazwie CrossOver można odtwarzać żadnych popularne Format w Linuksie bez względu na program Windows Media Player lub Quick Time, pobierz VLC dla liux będzie otworzyć dowolny Media Format: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Nie. Nie pochodzą z napędu optycznego. Można było kupić zewnętrzny DVD-ROM i podłącz go do portu USB. Nie wiem, jakiego rodzaju konfiguracji, które podejmują się system operacyjny rozpozna go, należy zainstalować odpowiednie sterowniki, itp. i to masz do podłączenia go do gniazdka dla elektrowni. Można użyć innego komputera, aby zgrać DVD i konwertować je do plików wideo, takich jak. Mpg albo. Avi, a następnie umieścić ten plik na dysku flash, a następnie oglądać je z programu Media Player. Niektóre usługi pozwalają na pobieranie plików filmowych lub oglądać je na swojej stronie internetowej (Netflix). Są jedynym 3 opcje mogę myśleć. |
![]() |
|
| Zakładki |