![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am cumparat un Acer un netbook cu Linux. dar nu are un dvd joc aşa cum fac chestia ceas un DVD Vă rugăm să vă ajute. aici este netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| Am avut o privire la site-ul si-l dosent spune în cazul în care acesta are un DVD, deci, dacă este doza descărca mototolit şi încercaţi că boot cd lucreaza pentru mine pe laptop-ul meu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te duci să aibă nevoie de o formă de player multimedia, pentru a rula DVD, presupunând că aveţi fizice conduce.
| |||
| |||
| Netbooks nu au DVD drive, dar puteţi obţine externe de stocare USB şi carcase ieftine. Există multe programe multimedia Linux. Veţi avea nevoie pentru a instala dvdcss modul de a decripta, probabil, de DVD-uri.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Ce gust de Linux, ai hav pentru a merge la site-ul lor şi a obţine o listă de componente hardware de unitate pe care le-au deoarece cele mai multe DVD-uri nu au Linux format, download player de la site-ul lor, asemenea, puteţi descărca un softwar numit CrossOver, puteţi reda orice popular format în Linux, indiferent de Window Media Player sau Quick timp, pentru a descărca VLC liux va deschide orice format media: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Nu. El nu vine cu un drive optic. Ai putea cumpăra o externe DVD-ROM şi conectaţi-l la portul USB. Nu sunt sigur ce fel de configurare care ar lua pentru a obţine sistemul de operare pentru a recunoaste, a instala driverele corecte, etc şi va trebui să conectaţi-l la o priză de perete pentru putere. Puteţi folosi şi un alt computer pentru a rupe un DVD şi ao transforma la fişierul video, cum ar fi. Mpg sau. Avi, apoi puneţi acest fişier pe un flash drive şi ai grijă cu Media Player. Unele servicii vă permit să descarce fişiere de film, sau urmăriţi-le pe site-ul lor (NetFlix). Aceste sunt doar 3 opţiuni pot gândi la. |
![]() |
|
| Marcaje |