menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Ako môžem sledovať DVD v OS Linux Netbook?

Reply

Thread Tools
Old 20.novembra 2008, 07:34
Nový člen skupiny

Default Ako môžem sledovať DVD v OS Linux Netbook?

Koupil jsem Acer jeden netbook v Linuxe. ale nemá dvd hranie thingy tak ako hodinky DVD palcov Prosím pomôžte.

Tu je netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid =
Old 20.novembra 2008, 07:40
Nový člen skupiny

som si na mieste, a to dosent povedať, ak má DVD mechaniku takže ak je dávka stiahnuť krívať a skúste to, že boot cd

Pracuje pre mňa na mojom notebooku
Old 20. novembra 2008, 08:00
Administrátor Skupina

Vy budete potrebovať nejakú formu multimediálny prehrávač, spustiť DVD, Predpokladám, že máte fyzický disk.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20.novembra 2008, 08:26
Darcu Skupina

Netbooks nemajú DVD, ale môžete získať externé USB disky a kúty lacno.

Existuje mnoho linuxové multimediálne programy. Budete si musieť nainštalovať dvdcss modulu pravdepodobne rozšifrovať na DVD.

Old 20.novembra 2008, 10:30
Nový člen skupiny

aké variant Linuxu, HAV by ste ísť na ich stránky, a dostanete zoznam hardware mechaniky majú, pretože väčšina DVD nemajú Linux formát, stiahnite si hráč z ich stránky, môžete tiež stiahnuť softwar názvom CrossOver, môžete hrať populárne formát v Linuxe bez ohľadu Window Media Player alebo Quick času, stiahnuť vlc pre liux bude otvorený akejkoľvek mediálnej formát:

http://www.videolan.org/vlc/
Old 20. novembra 2008, 12:00
Nový člen skupiny

Nemusíte. Neznamená to však prišiel s optickú mechaniku.

Dalo by sa kúpiť externú DVD-ROM a vložte ju do USB portu. Nie som si istý, aké konfiguráciu, ktorá by mala dostať operačný systém rozpozná, nainštalovať správne ovládače, atď, a budete musieť pripojiť ju do zásuvky pre napájanie.

Dalo by sa použiť k inému počítaču ripovat DVD a konvertovat to video súborov, ako sú. Mpg alebo. Avi a potom dať súbor na flash disku, a pozerať sa na Media Player.

Niektoré služby umožňujú sťahovať video súbory, alebo im pozerať na ich webovej stránky (NetFlix).

To sú vaše len 3 možnosti môžem myslieť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Existuje Linux distro To učia Nachádzate Linux pest79456 Linux & Alternatívne OS 2 23. apríla 2009 13:26
Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook haysey9 Operačné systémy Windows 6 17. február 2009 16:39
Po inštalácii Windows na Linux HP Compaq 2133 Netbook gmcomputerservices Operačné systémy Windows 5 17. február 2009 06:39
Pomoc potrebné Netbook výber, prosím! alisont Notebooky, Mobily a PDA 4 29. December 2008 04:55
Mám kúpiť netbook teraz alebo neskôr? Ed S Notebooky, Mobily a PDA 1 21. novembra 2008 12:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.