![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem Acer jeden netbook v Linuxe. ale nemá dvd hranie thingy tak ako hodinky DVD palcov Prosím pomôžte. Tu je netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| som si na mieste, a to dosent povedať, ak má DVD mechaniku takže ak je dávka stiahnuť krívať a skúste to, že boot cd Pracuje pre mňa na mojom notebooku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy budete potrebovať nejakú formu multimediálny prehrávač, spustiť DVD, Predpokladám, že máte fyzický disk.
| |||
| |||
| Netbooks nemajú DVD, ale môžete získať externé USB disky a kúty lacno. Existuje mnoho linuxové multimediálne programy. Budete si musieť nainštalovať dvdcss modulu pravdepodobne rozšifrovať na DVD.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| aké variant Linuxu, HAV by ste ísť na ich stránky, a dostanete zoznam hardware mechaniky majú, pretože väčšina DVD nemajú Linux formát, stiahnite si hráč z ich stránky, môžete tiež stiahnuť softwar názvom CrossOver, môžete hrať populárne formát v Linuxe bez ohľadu Window Media Player alebo Quick času, stiahnuť vlc pre liux bude otvorený akejkoľvek mediálnej formát: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Nemusíte. Neznamená to však prišiel s optickú mechaniku. Dalo by sa kúpiť externú DVD-ROM a vložte ju do USB portu. Nie som si istý, aké konfiguráciu, ktorá by mala dostať operačný systém rozpozná, nainštalovať správne ovládače, atď, a budete musieť pripojiť ju do zásuvky pre napájanie. Dalo by sa použiť k inému počítaču ripovat DVD a konvertovat to video súborov, ako sú. Mpg alebo. Avi a potom dať súbor na flash disku, a pozerať sa na Media Player. Niektoré služby umožňujú sťahovať video súbory, alebo im pozerať na ich webovej stránky (NetFlix). To sú vaše len 3 možnosti môžem myslieť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Existuje Linux distro To učia Nachádzate Linux | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 23. apríla 2009 13:26 |
| Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operačné systémy Windows | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Po inštalácii Windows na Linux HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Operačné systémy Windows | 5 | 17. február 2009 06:39 |
| Pomoc potrebné Netbook výber, prosím! | alisont | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 29. December 2008 04:55 |
| Mám kúpiť netbook teraz alebo neskôr? | Ed S | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21. novembra 2008 12:35 |
| Thread Tools | |
| |