мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Како могу гледати ДВД-у Линукс ОС Нетбоок?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2008, 07:34
Нови члан групе

Default Како могу гледати ДВД-у Линукс ОС Нетбоок?

ја купио један нетбоок Ацер у Линукс. али то нема двд тхингы свира тако како гледати ДВД ин Плеасе хелп.

овде је нетбоок -- хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/сто...&цатегоры_оид =
Old 20. Мар 2008, 07:40
Нови члан групе

сам поглед на уеб страницу и то досент рећи ако има ДВД погон, па ако га преузети дозе шепати и покушајте да боот цд

ради за мене на мој лаптоп
Old 20. новембар 2008, 08:00
Администратор Гроуп

Ти си лијегање морати неки облик мултимедијални плејер који ће се појавити на ДВД-у, уз претпоставку имате физички погон.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 20. Мар 2008, 08:26
Донаторска Група

Нетбоокс немате ДВД дискове али можете добити спољни УСБ дискове и енцлосурес јефтино.

Постоје многи мултимедијски Линукс програми. Те воља потреба за увести кога у двдцсс модул је вероватно да децрыпт ДВДа.

Old 20. Мар 2008, 10:30
Нови члан групе

што укус Линукс, ви хав отићи на њихову страницу и добити листу хардвера погон су од већине ДВДа немате Линукс формат, скидати од играча њиховим страницама, такође можете преузети софтуаре зове Цроссовер, можете играти било који популарни формат у Линукс без обзира Уиндоу медиа плаыер или Куицк време, скините ВЛЦ лиукс за то ће се отворити било којим средствима формату:

хттп://ууу.видеолан.орг/влц/
Old 20. новембар 2008, 12:00
Нови члан групе

Не. Она не долазе са оптички погон.

Те могао купити спољног ДВД-РОМ-а је у додатку на УСБ порт. Им 'не сигуран какву конфигурације које би предузети да се оперативни систем за препознавање га инсталирати одговарајуће управљачке програме, итд, а ви би да се спојите га на зидне утичнице за струју.

Могли бисте користити на другом рачунару парати ДВД и претворити га у видео датотеку, као што су. Мпг или. Ави, а онда ставите да се датотеке на бљесак возити и гледати га са Медиа Плаыер.

Неке услуге омогућавају вам да преузимање датотека филм, или их гледати на њиховој уеб страници (НетФликс).

Они су вам само 3 опције могу мислити на шта.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Постоји Линукс дистро То учи Ви Линукс пест79456 Линукс ОС и алтернативна 2 23 април 2009 13:26
Мијењање система Уиндоус КСП са Линукс на Нетбоок хаысеы9 Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 17 фебруар 2009 16:39
Током инсталације система Уиндоус Линукс на ХП 2133 Цомпак Нетбоок гмцомпутерсервицес Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 17 фебруар 2009 06:39
Потребна помоћ са Нетбоок избор молим! алисонт Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 29 децембар 2008 04:55
Требам ли купити нетбоок сада или касније? Ед С Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 21 новембар 2008 12:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц