![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив одну нетбука Acer в Linux. але це не грає DVD Thingy Отже, як дивитися DVD дюйма будь ласка, допоможіть. Тут Netbook -- http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...&category_oid = |
|
| |||
| |||
| У мене було глянути на сайт і доцент сказати, якщо воно має DVD-диску, так, якщо доза Limp завантажити і спробувати що Boot CD працює для мене на моєму ноутбуці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти їдеш в необхідності тій чи іншій формі мультимедійного програвача, для запуску DVD, припускаючи, що фізичний диск.
| |||
| |||
| Нетбуки не мають DVD диски, але ви можете отримати зовнішні накопичувачі USB і додаток до нього дешево. Є багато Linux мультимедійних програм. Вам треба буде встановити dvdcss модуля, ймовірно, для розшифровки DVD.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| що смак Linux, ви Море піти на їхній сайт і отримати список жорстких дисків з тих пір вони Більшість DVD не мають Linux Format, завантажити гравця з їх сайту, ви також можете завантажити Softwar називають CrossOver, ви можете зіграти будь-який популярний Формат У Linux незалежно від того, Window Media Player або Quick Time, завантажте VLC для liux він відкриє будь-який формат носія: http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Ви не можете. Він не приходить з оптичним приводом. Можна купити зовнішній DVD-ROM і підключіть його до порту USB. Я не впевнений, яка конфігурація, яка буде потрібно для отримання операційною системою визнати його правильній установці драйверів і т.д., і ви повинні підключити його до електричної розетки, до влади. Можна використовувати інший комп'ютер з DVD-Rip і конвертувати його у відео-файлу, наприклад. MPG або. AVI, а потім помістити цей файл на флеш-диск і дивитися його з Media Player. Деякі служби дозволяють завантажувати файли, фільми або дивитися їх на своєму веб-сайті (NetFlix). Це ваші тільки 3 варіанти я можу думати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Перехід на Windows XP з Linux на Netbook | haysey9 | Операційні системи Windows | 6 | 17 лютого 2009 16:39 |
| Установка Windows замість Linux на HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Операційні системи Windows | 5 | 17 лютого 2009 06:39 |
| Допомога необхідна Netbook з вибором будь ласка! | alisont | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 29 грудня 2008 04:55 |
| Чи повинен я купити нетбук зараз чи пізніше? | Ед S | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 21 листопада 2008 12:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |