по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Колко струва този лаптоп на стойност - за целите на препродажба

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 януари 2008, 12:07
Член Група

Default Колко струва този лаптоп на стойност - за целите на препродажба

Откакто си купих тази Alienware, това е било нищо друго освен болка за мен. Аз просто не сте имали хардуерни проблеми, но също така OS проблеми, но позволява да се сложи това страна.
Този лаптоп е като мен електрически шокове, а те не са просто статично електричество вид - не се шегувам. Екранът филм от време на време, също е много досаден проблем. Още първият път, той дори имаше червени линии всичко над нея. Вентилатора е доста шумни, което означава, аз наистина не може да го оставите по овърнайт w / O ме събужда, когато фен на скоростта стане повиши дори леко. А shitload на функции не работят, Alienware Inc просто "забрави" да ми каже само те работят върху Vista или Windows Media издание, което и двете не са .. педали. Аз не съм доволен от батерията, консумация. В най-много мога да ползвате този за лаптоп, без да се налага тя уредила с мощност контакта, е около 50 минути, което е жалко. В клавиатура не е наред, аз исках тя САЩ стила вместо на Великобритания. DVD / CD игра е лудост, че отнема час да разпознае проклетото медии и шум, omagosh .. О, и ти спомена, че тежи 3,4 кг (= 119.931471 унции).
Така че ... Аз бях решил да се опита да продаде този лаптоп, само ако се получи разумна цена за нея, тъй като разбрах аз съм просто развали келеме винаги търсим съвършенството. Така че тук е моят въпрос; колко много е това лаптопа си струва?

Той е в перфектно състояние, няма драскотини нищо. Около 3 ~ 4 месеца стари, XP Pro предварително инсталиран (няма друг софтуер, както аз искам да се сложи това на моя "нов" лаптоп ще получите, вместо това един), нищо счупи всички.

Old 16-ти януари, 2008, 15:31
Номер на групата

Нека да се прави това, което искате да продадете някой лаптоп, които им дава електрически шокове и очевидно е повреден.

Точно така е то?

Err, не.

Казваш, че тя е в "перфектно състояние" Но той наистина не е това.

Теглото на единицата се посочва на сайта на Alienware в лесно намери място: система за спекулация. Били ли сте били таксуване / използване на елемента, на батерията, като ти трябва? Литиеви батерии искали да бъдете таксувани между 20-80%, или ще видят вашата батерия на годност капка. И ако сте били с него на Power Point с батерията все още свързан към единица нищо чудно живота на батерията не е всичко това.

Всички игри лаптопи имат лош живот на батерията, infact, най-дълъг живот на батерията съм виждал в игрални спецификационен (рок) е малко над 1 ч 15 минути, това беше, когато игрите. Тя е била малко над 2hrs друго, така че вашите фигура на 50mins не ме изненада да бъдат честни. Особено, ако не сте се погрижили на батерията, както трябва.

Ако бях аз, а единица все още е под гаранция Бих се изпраща обратно на Alienware.

Ако е извън гаранция и не сте fiddled под капак на това нещо, че искате да се свържете с вашата версия на търговските стандарти.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 17-ти януари 2008, 17:02
Номер на групата

Изглежда шокове стават малко по-често ..

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 18-ти януари, 2008, 05:13
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Добър стар Dell ..... те никога не успяват да разсмивам те

Предполагам, че по-добре, отколкото си самостоятелна взриви "модели, с експлодираща батерии.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 18-ти януари, 2008, 05:36
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от philthomas View Post
Добър стар Dell ..... те никога не успяват да разсмивам те

Предполагам, че по-добре, отколкото си самостоятелна взриви "модели, с експлодираща батерии.
Е, това е вина на Sony не е бил той? Те не просто правят тези, за Dell.

Old 18-ти януари, 2008, 07:04
Номер на групата

Nooooo ..... Dell обвини Sony, Sony, но заяви, че е начин Dell използва батериите в своите компютри дизайни ..... пълната история тук ........ Вярваме, които ще, но изглежда, че Dell и Apple са само 2 компании да имат проблеми
Old 20 януари 2008, 07:51
Член Група

Ух, това ъ ... гадно.

Имам бил казал, че най-добре е да се съхранява батерията уредила с мощност контакт през цялото време, така че сте опитвали да направят това. В живота на батерията е спаднал само до по-малко от 10% на няколко пъти, това е основно около 100% през цялото време.

Някой направи връзка между трептене на екрана и schocks, не сте сигурни какво е .. Каквото и да е било, аз съм много сигурен, че Alienware няма да поеме отговорност за нея и просто претенция беше по моя вина. Аз сте имали някои други проблеми в миналото, и те не можаха да бъдат труда да помогнат, така както аз се съмнявам че ще направя нещо полезно веднага.

Този лаптоп е с година warrenty, било да го използвате за около 3 месеца сега, така Alienware трябва да бъде в подкрепа ме на този въпрос. Предполагам, че ще хвърлят шансовете ми за тях и да вземете лаптопа толкова добро, колкото е възможно, тъй като тя не изглежда да може да получи никакви пари за него в сегашния си състояние.

Благодаря за отговорите, момчета, тя е известна просветени мен.

PS че Sony / Dell история е доста забавен. : P
Old 20 януари 2008, 12:01
Номер на групата

В експлодираща батерии историята е доста стар:

http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries

То не е просто прегряване, което може да халосвам тях, раздрусвам или вреда може също! Но Sony заразява ги, така че те се shorted не помагат!

И тя може и да се случи във вашия телефон, часовник, PDA, ... също.

http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries

http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/

О, и Panasonic имали проблеми с батерии на Sony също.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Колко ми е 5yr стара PC Уорт? PC WhizzKid Общи Хардуер Чат 18 2-ро Mar 2009 14:57
Колко ми е Dell лаптоп струва? Krazyjoony Лаптопи, Mobiles & текст 1 21 ноември 2008 09:43
Струваше ли си? DanBex Процесори, дънни платки & RAM 4 6 Март 2008 03:11
Заслужава ли си да го killerhuman Общи Хардуер Чат 3 16-то Jan 2008 08:41
PSP Уърт тя или не? quinda PC & конзолата Gaming 9 21 Окт 2006 10:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc