menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Jak moc je tento laptop stojí - za účelem dalšího prodeje

Reply

Thread Nástroje
Old 16. ledna 2008, 12:07
Člen Skupina

Default Jak moc je tento laptop stojí - za účelem dalšího prodeje

Od té doby jsem koupil tento Alienware, že to byla bolest, ale nic pro mě. Jsem nejen měl problémy s hardwarem, ale také problémy s OS, ale umožňuje dát na stranu.
Tento notebook se mi elektrické šoky, a nejsou jen statické elektřiny druhu - žádná sranda. Blikání obrazovky čas od času i velmi nepříjemný problém. Vůbec poprvé, to bylo dokonce červené čáry celé je. Ventilátoru je poměrně hlučný, což znamená, nemůžu opravdu ponechat na jednodenní w / o mě probudil, když otáček dostane až dokonce mírně posílily. A mraky funkce nefungují, Alienware INC jen "zapomněl" říct mi, že pracuje pouze na jednom nebo Vista Windows Media vydání, které jsem oba nemají .. faggots. Nejsem spokojený s baterii spotřebu. Max. mohu použít pro tento notebook, aniž je zahnutý do zásuvky, je asi 50 minut, což je k pláči. Na klávesnici se špatně, chtěla jsem ho americký styl místo ve Velké Británii. DVD / CD přehrávání je šílenství, to trvá hodiny uznat sakra médií a hluku, omagosh .. Oh, a udělal jsem zmínil, že váží 3,4 kg (= 119.931471 oz).
Takže ... Jsem se rozhodl, že se pokusí prodat tento notebook, jen když rozumnou cenu za to, protože jsem si uvědomil jsem jen zkažený spratek vždy hledá dokonalost. Takže zde je moje otázka, jak moc je tento laptop stojí?

Je v perfektním stavu, bez škrábanců nic. O 3 ~ 4 měsíce starý, XP Pro pre-instalovat (žádný další software, pokud chci dát na své 'nové' laptop budu mít místo tahle), nic se člení na všech.

Old 16 leden 2008, 15:31
Dárce Skupina

Nech mě si to rovnou, že chcete prodávat někdo přenosný počítač, který jim dává elektrické šoky a je evidentně chybná.

Přesně tak to je?

Ehm, no.

Říkáte, že je ve "výborném stavu" Ale to opravdu není, je to tak.

Hmotnost jednotky kotované na Alienware stránky na snadno našel místo: Systém spec. Byl jste nabíjení / pomocí jednotky na baterie, jako jste měl? Lithiová baterie chtěla být účtovány mezi 20-80%, nebo uvidíte vaše baterie-kapka života. A pokud jste používali jej na místo s výkonem baterie stále připojen k jednotce, není divu, že baterie není všechno.

Všechny herní notebooky mají mizernou životnost baterie, infact, nejdelší výdrž baterie jsem viděl v herním spec (a Rock) byl o něco více než 1hod 15 minut, což bylo při hraní. Bylo to něco přes 2h jinak, takže hodnota 50mins není překvapením, abych byl upřímný. Zvláště pokud nemáte postaráno baterii, jak byste měli.

Pokud to byl já, a jednotka je stále v záruce bych se zasláním zpět na Alienware.

Pokud je to v záruce, a nemáte pohrával pod kapotu na věc, já bych se obrátí vaši verzi obchodování standardy.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 17 leden 2008, 17:02
Dárce Skupina

Vypadá to, že otřesy jsou stále trochu více společného ..

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 18 leden 2008, 05:13
Dárce Skupina

Staré dobré Dell ..... nikdy nepodaří baví dělat si

Myslím, že je to lepší, než jejich 'vlastní expIoduje' modely s vybuchující baterie.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 18 leden 2008, 05:36
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
Staré dobré Dell ..... nikdy nepodaří baví dělat si

Myslím, že je to lepší, než jejich 'vlastní expIoduje' modely s vybuchující baterie.
Er, který byl Sony zavinění nebylo to? Jsou to nejen pro tyto společnosti Dell.

Old 18 leden 2008, 07:04
Dárce Skupina

Nooooo ..... Dell obviňovaný Sony, Sony, ale tvrdili, je to způsob Dell použité baterie v jejich PC návrhy ..... plný příběh tady ........ Domnívám se, kdo jste, ale zdá se, Dell a Apple, byly pouze 2 společnosti, které má problémy
Old 20. ledna 2008, 07:51
Člen Skupina

Ugh, to no ... naštve.

Byl jsem řekl, že nejlepší je uchovávat baterii zahnutý do zásuvky po celou dobu, takže jsem se snažil udělat. Životnost baterií má jen klesl na méně než 10% několikrát, je to v podstatě asi 100% po celou dobu.

Někdo udělal spojení mezi blikání obrazovky a schocks, nejsem jistý, co to bylo .. co to bylo, já jsem docela jistý, že Alienware nebudou nést odpovědnost za to a jen tvrzení bylo moje chyba. Jsem měl další problémy v minulosti, a nemusel by se obtěžoval na pomoct ani tak pochybuji, že budete dělat něco užitečné hned.

Tento notebook má rok warrenty, používají ho asi 3 měsíce, takže by mělo být ještě Alienware podporující mi na toto téma. Asi budu házet moje šance na ně a dostanete notebooku tak dobré, jak to může dostat, protože nemá vypadat můžu získat nějaké peníze pro něj v jeho současném stavu.

Díky za odpovědi, pánové, je mi poněkud osvíceného.

PS, že Sony / Dell příběh byl docela zábavný. : P
Old 20 leden 2008, 12:01
Dárce Skupina

K explozi baterie příběhu je docela starý:

http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries

Není to jen přehřívání, které může třesku nich, skoků či poškození může taky! Ale Sony kontaminační jim tak zkratovaným mimo to nepomůže!

A to může a co se stalo v telefonu, hodinek, PDA, ... taky.

http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries

http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/

Oh, Panasonic a měli problémy s bateriemi Sony taky.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Kolik je moje 5yr Staré PC Worth? PC WhizzKid Obecné Hardware Chat 18 2. března 2009 14:57
Kolik je moje dell laptop stojí? Krazyjoony Notebooky, Mobily a PDA 1 21. listopadu 2008 09:43
Stojí za to? DanBex Procesory, základní desky & RAM 4 6. března 2008 03:11
Stojí to za to killerhuman Obecné Hardware Chat 3 16. leden 2008 08:41
PSP Worth, nebo ne? quinda PC a herní konzole 9 21. října 2006 10:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.