![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Από τότε που αγόρασα αυτό το Alienware, είναι ήδη, αλλά τίποτα δεν πόνο μου. Έχω μόνο που δεν είχε προβλήματα στο hardware, αλλά και OS προβλήματα, αλλά σας επιτρέπει να θέσετε το πλευρά. Αυτό το φορητό υπολογιστή που μου έχει ηλεκτρικό σοκ, από όπου και αν και δεν αφορά μόνο το στατικό ηλεκτρισμό του είδους - δεν είναι αστείο. Η οθόνη flickers με την πάροδο του χρόνου, επίσης, ένα πολύ ενοχλητικό θέμα. Η πρώτη φορά, θα είχε ακόμα και κόκκινες γραμμές σε όλο αυτό. Ο ανεμιστήρας είναι αρκετά θορυβώδη, με την έννοια δεν μπορώ να αφήσω για διανυκτέρευση w / o μου ξυπνάτε όταν η ταχύτητα του ανεμιστήρα γίνεται ενισχύθηκε ακόμη και μέχρι λίγο. Μια shitload των λειτουργιών που δεν εργάζεται, Alienware INC μόνο "ξέχασε" να μου πει ότι μόνο την εργασία, είτε για Vista ή το Windows Media έκδοση, την οποία και οι δύο δεν έχουν .. δεμάτια. Δεν είμαι ευτυχής με την κατανάλωση μπαταρίας. Η μέγιστη μπορώ να χρησιμοποιήσω για αυτό το φορητό υπολογιστή, χωρίς αυτό αγκύλος μέχρι πρίζα, είναι περίπου 50 λεπτά, κάτι που είναι γελοίο. Η διάταξη πληκτρολογίου είναι λάθος, θα ήθελα ΗΠΑ στυλ αντί του ΗΒ. DVD / CD που παίζουν είναι τρέλα, που χρειάζεται ώρες για να αναγνωρίσει το καταραμένο μέσων και του θορύβου, omagosh .. Ω και, εγώ θα αναφέρω ζυγίζει 3,4 κιλά (= 119.931471 ουγκιά). Λοιπόν ... Έχω αποφασίσει να προσπαθήσει να πωλήσει αυτό το laptop, μόνο αν έχω μια λογική τιμή για αυτό, αφού συνειδητοποίησα ότι είμαι απλώς ένα αλλοιωμένα κουτσούβελο πάντα ψάχνει για την τελειότητα. Μέχρι εδώ η ερώτησή μου? Πόσο είναι αυτό το laptop αξίζει; Είναι σε άριστη κατάσταση, δεν τίποτα δεν γρατσουνιές. Σχετικά με 3 ~ 4 μηνών, XP Pro προ-εγκατεστημένα (δεν υπάρχει άλλο λογισμικό που θέλω να μου ότι για τα «νέα» laptop θα το κάνω αυτό, αντί του ενός), τίποτα δεν σε όλα τα σπασμένα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επιτρέψτε μου να βρείτε αυτή την ευθεία, θέλετε να πουλήσετε σε κάποιον ένα φορητό υπολογιστή που τους παρέχει ηλεκτρικό σοκ και προφανώς είναι ελαττωματικό. Αυτό το δικαίωμα είναι; Err, δεν. Λέτε ότι είναι σε "άριστη κατάσταση", όμως, πραγματικά δεν είναι, είναι. Το βάρος της μονάδας είναι εισηγμένες στο site της Alienware σε εύκολα βρέθηκε τόπος: Σύστημα spec. Έχετε χρέωσης / χρήση της μονάδας στην μπαταρία όπως και εσείς θα πρέπει; Λιθίου μπαταρίες ήθελε να χρεωθεί μεταξύ 20-80% και θα δείτε την μπαταρία ζωής σταγόνα. Και αν έχετε το χρησιμοποιεί σε ένα σημείο με την ισχύ της μπαταρίας εξακολουθεί να συνδέεται με τη μονάδα, δεν είναι λοιπόν περίεργο που η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι όλα αυτά. Όλα τα παιχνίδια έχουν laptops χάλια διάρκεια ζωής της μπαταρίας, infact, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχω δει σε παιχνίδια spec (α Rock) ήταν μόλις πάνω από 1 ώρα 15 λεπτά, όταν αυτό ήταν gaming. Ήταν λίγο πάνω 2hrs άλλως, οπότε το ποσοστό του 50mins δεν με εκπλήσσει για να είμαστε ειλικρινείς. Ειδικά αν δεν έχετε λάβει μέριμνα της μπαταρίας όπως θα έπρεπε. Αν αυτό ήταν μου, και η μονάδα είναι ακόμη υπό εγγύηση θα ήθελα να το στείλετε πίσω στην Alienware. Εάν είναι εκτός εγγύησης, και δεν έχετε fiddled υπό την κουκούλα του τίποτα, θα ήθελα να επικοινωνήσετε με την έκδοση των εμπορικών κανόνων.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα: ![]() Μάλλον είναι καλύτερα από τους «αυτο destruct" μοντέλα, με την έκρηξη μπαταρίες. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Er, ότι ήταν σφάλμα της Sony δεν ήταν αυτό; Δεν κάνει μόνο εκείνες για την Dell.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Nooooo ..... Dell κατηγόρησε τη Sony, η Sony, αλλά ισχυρίστηκε ότι είναι ο τρόπος με τον Dell τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται στα PC σχέδια ..... πλήρης ιστορία εδώ ........ Θεωρούμε που θέλετε, αλλά φαίνεται ότι η Dell και η Apple ήταν μόνο 2 εταιρείες να έχουν προβλήματα |
|
| |||
| |||
| Ugh, αυτό εεε ... χάλια. Μου είπαν ότι το καλύτερο είναι να κρατήσει τη μπαταρία αγκύλος μέχρι πρίζα ανά πάσα στιγμή, οπότε έχω προσπαθήσει να το κάνει αυτό. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει πέσει κάτω μόνο σε λιγότερο από το 10% μερικές φορές, είναι κατά βάση γύρω στο 100% όλη την ώρα. Κάποιος έκανε μια σύνδεση μεταξύ της flickering της οθόνης και η schocks, δεν είστε σίγουροι για το τι ήταν .. ό, τι ήταν, είμαι σίγουρος ότι Alienware δεν θα αναλάβει την ευθύνη για αυτό και μόνο αίτημα ήταν δικό μου λάθος. Έχω είχε κάποια άλλα προβλήματα στο παρελθόν, και δεν μπορούσαν να τον κόπο να βοηθήσει είτε έτσι αμφιβάλλω ότι θα κάνουμε κάτι χρήσιμο τώρα. Αυτό το φορητό έχει ένα χρόνο warrenty, ήταν το χρησιμοποιεί για περίπου 3 μήνες, οπότε θα πρέπει να εξακολουθήσει να Alienware υποστήριξη μου σε αυτό το θέμα. Μάλλον θα μου ρίξει πιθανότητές τους και να το laptop τόσο καλό όσο θα μπορούν να έχουν, διότι δεν μου φαίνεται σαν να πάρετε χρήματα για αυτό, στη σημερινή του κατάσταση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, έχει κάπως φωτισμένη μου. PS ότι η Sony / Dell ιστορία ήταν αρκετά διασκεδαστικό. : P |
|
| |||
| |||
| Η έκρηξη μπαταρίες ιστορία είναι πολύ παλιά: http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries Δεν είναι μόνο ότι η υπερθέρμανση μπορεί bang τους, ένα τράνταγμα ή ζημία μπορεί επίσης! Αλλά η Sony προσμεμειγμένων τους shorted έτσι δεν υπήρξε βοήθεια! Και αυτό μπορεί να συμβεί και στο τηλέφωνό σας, ρολόι, PDA, ... επίσης. http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/ Ω, Panasonic και η Sony είχε πρόβλημα με τις ηλεκτρικές στήλες και εγώ.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο μου 5yr Παλιά PC Worth; | PC WhizzKid | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 2η Μαρ 2009 14:57 |
| Πόσο μου dell laptop αξίζει; | Krazyjoony | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 21 Νοε 2008 09:43 |
| Αξίζει τον κόπο; | DanBex | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 6 Μαρ 2008 03:11 |
| Μήπως αξίζει τον κόπο | killerhuman | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 16 Ιαν 2008 08:41 |
| PSP Ή Δεν αξίζει τον κόπο; | quinda | PC & Console Gaming | 9 | 21 Οκτ 2006 10:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |