kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Mennyibe kerül ez a laptop érdemes - a továbbértékesítési céllal

Reply

Téma eszközök
Old Január 16 2008, 12:07
Csoport tagja

Default Mennyibe kerül ez a laptop érdemes - a továbbértékesítési céllal

Amióta megvettem ezt Alienware, ez nem semmi, de a fájdalom nekem. Már nem csak a hardver volt probléma, hanem OS problémát, de lehetővé teszi, hogy fel az oldalra.
Ez a laptop volt, hogy nekem az elektromos sokkok, és már nem csak a statikus elektromosság a fajta - nem vicc. A képernyő vibrál időről időre egy nagyon bosszantó probléma. Az első alkalommal, akkor még volt piros vonalak összes felette. A ventilátor meglehetősen zajosak, vagyis én nem igazán hagyja egynapos w / o nekem ébredezik, amikor a ventilátor sebességét gets fellendítették fel még egy kicsit. Egy rakás funkciók nem működnek, Alienware INC csak "elfelejtette, hogy" mondd meg, hogy csak az egyik vagy másik Vista vagy Windows Media kiadás, amit mindkét nem .. buzik. Nem vagyok elégedett az akkumulátor fogyasztást. A max tudom használja ezt a laptopot, anélkül, hogy akár egy kampós konnektor, kb 50 perc, ami szánalmas. A billentyűzetkiosztás a baj, én akartam, hogy amerikai stílusú helyett UK. DVD / CD-játszó az őrület, akkor úgy óra felismeri a rohadt média, és a zaj, omagosh .. Ja, és nem is beszélve, hogy a súlya 3,4 kilogramm (= 119.931471 uncia).
Szóval ... Én úgy döntött, hogy megpróbálja eladni ezt a laptopot, ha kapok egy ésszerű árat is, mert rájöttem Én csak egy elkényeztetett kölyök mindig keresett tökéletesség. Tehát itt van a kérdés, hogy mennyit ér ez a laptop?

A tökéletes állapotban van, nincs semmi karcolás. Körülbelül 3 ~ 4 hónapos, XP Pro, előre telepített (nem más, mint a szoftver, hogy akarom, hogy az én "új" laptop Hívok helyett ezt az egyet), nem sérült meg.

Old Január 16, 2008, 15:31
Donor Group

Nézzük csak meg jobban, ha valaki szeretne eladni egy laptop, hogy megadja azokat az elektromos sokkok, és nyilvánvalóan hibás.

Így van ez?

Err, no.

Azt mondod, hogy ez a "tökéletes állapotban" De igazából nem az.

A tömeg az egység jegyzett Alienware a helyszínen könnyen talált helyet: Rendszer spec. Volt már a töltés / az egység, az akkumulátor, mint te meg? Lítium elem, mint a terhelt között 20-80%-át, vagy lát majd el az akkumulátor-élettartam csökkenése. És ha már használja, a Power Point az akkumulátor is csatlakoztatható az egység nem csoda, hogy az akkumulátor-élettartam, hogy még nem minden.

Minden gaming laptops van tetves akkumulátor infact, a leghosszabb akkumulátor élettartamát láttam egy szerencsejáték spec (a Rock) volt több, mint 1hr 15minutes, ez mikor játék. Ez volt több, mint 2hrs egyébként, így a számadat 50mins nem lep meg, hogy őszinte legyek. Különösen, ha nem veszik el az akkumulátort, ahogy kellene.

Ha ez nekem, és az egység még garanciális I'd küldhet vissza Alienware.

Ha ez a jótállási, és még nem fiddled a csuklyát a dolog, én lennék a kapcsolatot a saját verzióját Trading Standards.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Január 17, 2008, 17:02
Donor Group

Úgy néz ki, mint megrázkódtatásoknak egyre kissé meghatározatlan ..

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 18, 2008, 05:13
Donor Group

A jó öreg Dell ..... ők soha nem szórakozom, akik

Azt hiszem, ez jobb, mint a "saját rendszert" modell, a felrobbanó elem.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 18, 2008, 05:36
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by philthomas View Post
A jó öreg Dell ..... ők soha nem szórakozom, akik

Azt hiszem, ez jobb, mint a "saját rendszert" modell, a felrobbanó elem.
Ööö, ez a Sony hibája volt, nem? Nem csak, hogy ezek a Dell.

Old Január 18, 2008, 07:04
Donor Group

Nooooo ..... Dell okolják a Sony, a Sony, de azt állította, hogy a Dell módon használják ki az elemeket a PC designs ..... teljes történet itt ........ hiszem, hogy ki lesz, de úgy tűnik, a Dell és az Apple volt a csak 2 vállalatok problémái
Old Január 20 2008, 07:51
Csoport tagja

Ugh, ez izé ... szívás.

Már mondtam, hogy a legjobb az, hogy az akkumulátor Bekapcsoltattam a konnektor minden időben, ezért próbáltam ezt tenni. Az akkumulátor élettartama csak csökkent le a kevesebb mint 10% néhány alkalommal, ez gyakorlatilag 100% körül mindig.

Valaki egy kapcsolat a villódzó képernyő és a schocks, nem biztos benne, hogy mi volt .. bármi is volt, én vagyok elég biztos, hogy Alienware ne vállaljon felelősséget, és csak azt állítják, hogy az én hibám. Én már egy másik probléma a múltban, és azok nem zavarják segíteni akár úgy kétlem they'll do anything hasznos most.

Ez a laptop egy év warrenty, nem használ ez körülbelül 3 hónap most, így Alienware továbbra is támogatja nekem ezt a kérdést. Azt hiszem, én dobja őket, és az esélye, hogy a laptop, mint azt el, mert nem úgy néz ki mint én kap pénzt, hogy a jelenlegi állapot.

Köszönöm a válaszokat srácok, ez némileg felvilágosult nekem.

PS, hogy a Sony / Dell történet volt szórakoztató. : P
Old Január 20, 2008, 12:01
Donor Group

A robbanó akkumulátorok történet elég régi:

http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries

Ez nem csak a túlfűtést, hogy bumm, egy ráz, vagy kár is! De a Sony szennyező őket, így shorted ki nem segít!

És ez nem történik meg, és a telefon óráját, PDA, ... is.

http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries

http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/

Ja, és volt gond a Panasonic Sony akkumulátorokat is.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mennyibe kerül az én 5yr Régi PC Worth? PC WhizzKid Általános fémáru Chat 18 2. március 2009 14:57
Mennyi van a Dell laptop érdemes? Krazyjoony Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 21. november 2008 09:43
Megérte? DanBex Processzorok, alaplapok és RAM 4 6. március 2008 03:11
Vajon megérte killerhuman Általános fémáru Chat 3 16. január 2008 08:41
PSP megéri vagy sem? quinda PC és konzol játékok 9 21. október 2006 10:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.