![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nuo tada aš nusipirkau šį Alienware, tai buvo nieko, bet skausmas man. Aš ne tik turėjo aparatūros problemas, bet ir OS problemas, bet leidžia įdėti, kad iki pusės. Šis nešiojamas kompiuteris buvo duoti man elektros smūgių, ir jie ne tik statinio elektros natūra - ne juokai. Ekranas mirga laikas nuo laiko, taip pat labai erzinantis klausimas. Pirmą kartą, jis net turėjo raudonų linijų visos jos. Ventiliatorius gana triukšmingas, ty mes negalime palikti vienos nakties W / O man atsibunda, kai ventiliatoriaus greičio pasireiškia padidino iki net šiek tiek. Funkcijų shitload neveikia, Alienware INC tiesiog "pamiršo" pasakyti man jie tik dirbti arba Vista ar Windows Media Edition, kurį aš tiek neturiu .. faggots. Aš nesu patenkintas baterija vartojimas. Max galiu naudoti šią nešiojamas kompiuteris už be to užsikabinęs prie elektros lizdo, yra apie 50 minučių, kuri yra apgailėtina. Klaviatūros yra neteisinga, aš norėjau ją JAV stiliumi, o ne UK. DVD / CD groti tai beprotybė, tai mano laikas pripažinti Damn žiniasklaidos ir triukšmo, omagosh .. Oi, o aš sakiau, kad ji sveria 3,4 kg (= 119,931471 uncijos). Taigi ... Aš nusprendžiau pabandyti ir parduoti tai nešiojamas, tik jeigu man priimtiną kainą, už jį, nes supratau, aš tik sugadina brat visada ieško tobulumo. Taigi čia mano klausimas, kiek tai nešiojamas verta? Jis yra puikios būklės, be įbrėžimų nieko. Apie 3 ~ 4 mėnesių amžiaus, XP Pro, iš anksto įdiegta "(jokios kitos programinės įrangos, kaip aš noriu įdėti, kad mano" naujas "nešiojamas I'll get vietoj šio vieno), niekas neveikia visai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Let me get this straight, norite ką nors parduoti nešiojamas kompiuteris, kuris suteikia jiems elektros smūgių ir yra akivaizdžiai klaidingas. That's right tai? Klaidos, Nr. You say it's "Perfect", bet tai tikrai nėra tai. Vieneto svoris yra kotiruojamos Alienware svetainėje lengvai rasti vietos: System spec. Ar buvai įkrovimo / naudoti vieneto baterija kaip jums reikia? Ličio baterijų, kaip turi būti apmokestinamas tarp 20-80% arba pamatysite savo bateriją-gyvenimo lašus. Ir jei jau naudoju jį power point su baterija vis dar prijungtas prie vieneto nenuostabu, kad baterija yra ne visa tai. Visi žaidimo nešiojamieji kompiuteriai turi Wszawy baterija, Iš tiesų, ilgas baterijos veikimo laikas I've seen in žaidimų Spec (Rock) buvo truputį daugiau nei 1val 15minutes, tai buvo, kai žaidimo. Ji buvo tiesiog per 2hrs kitaip, todėl jūsų figūra 50mins nėra siurprizas man sąžiningi. Ypač jei nėra pasirūpinta, kaip jūs baterijos turėtų. Jei tai buvo man, ir blokas dar garantija būčiau siųsti jį atgal į Alienware. Jei jis iš garantinio, o jūs ne fiddled pagal dalykas dangtis, aš norėčiau būti susisiekę su savo versija Trading Standards.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata: ![]() Manau tai geriau nei jų "savęs sunaikinimo" modelių, kurių sprogstamasis baterijas. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Er, kad buvo "Sony" kaltė buvo ne? Jie ne tik, kad tie, Dell.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Ugh, tai uh ... sucks. Man buvo pasakyta, kad geriausia yra laikyti baterij ± užsikabinęs prie elektros lizdo, visais laikais, taip ir aš bandėme padaryti. Baterija tik sumažėjo iki mažiau nei 10% kelis kartus, tai iš esmės apie 100% visą laiką. Kažkas padarė tarp mirgėjimas ekranas ir schocks, nežinote, kas tai buvo .. ryšį kokia ji buvo, aš esu gana įsitikinęs, kad Alienware nebus atsakingas už jį ir tiesiog reikalavimas buvo mano kaltė. Turėjau kai kurių kitų problemų anksčiau, ir jie negali būti perkrauta, siekiant padėti bet aš abejoju, kad jie bus ką nors naudinga dabar. Šis nešiojamas kompiuteris turi metų Warrenty, naudoju jį apie 3 mėnesius dabar, todėl Alienware vis dar turėtų būti paremti mane šiuo klausimu. I guess I'll throw mano šansai jiems ir gaukite nešiojamas tokia gera, kaip ji gali gauti, nes jis neatrodo, kaip aš galiu gauti pinigus už tai jo dabartinė būklė. Ačiū už atsakymus, vaikinai, ji šiek tiek šviesus man. PS kad "Sony" / "Dell" istorija buvo gana juokingas. : P |
|
| |||
| |||
| Sprogstamasis baterijų istorija yra gana senas: http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries Tai ne tik, kad perkaisti gali Bang jiems kratymas ar žala gali būti per daug! O Sony užteršė juos, kad jie trumpuoju iš nepadėjo! Ir tai gali atsitikti ir ar jūsų telefonas, laikrodis, PDA ... taip pat. http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/ Oi, ir "Panasonic" turėjo problemų su "Sony" baterijų per.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kiek mano 5yr seno kompiuterio verta? | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 18 | 2 kovas 2009 14:57 |
| Kiek mano dell nešiojamas verta? | Krazyjoony | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 21, 2008 09:43 |
| Verta? | DanBex | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 kovas 2008 03:11 |
| Ar verta | killerhuman | General Hardware Chat | 3 | 16 sausis 2008 08:41 |
| PSP verta ar ne? | quinda | PC & konsolės Žaidimai | 9 | 21 spalis 2006 10:14 |
| Temos įrankiai | |
| |