![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kopš tā laika man nopirka šo Alienware, tas ir nekas, bet sāpes man. Man ne tikai bija aparatūras problēmas, bet arī OS problēmas, bet ļauj īstenot to, uz sāniem. Šis klēpjdators ir devis man elektrisko šoku, un viņi ne tikai statiskās elektrības kind - nekāds joks. Ekrāns flickers laiku pa laikam, arī ļoti kaitinošas jautājums. Pašu pirmo reizi, tas pat bija sarkanās līnijas visā to. Ventilators ir samērā trokšņains, kas nozīmē, es nevaru tiešām atstāt uz nakti w / o man izejot uz augšu, ja ventilatora ātrums kļūst palielināja līdz pat mazliet. Funkciju shitload nestrādā, Alienware INC tikai "aizmirsa" pateikt, man viņi tikai strādā vai nu uz Vista vai Windows Media valodā, kuru es gan nav .. saišķu. Es neesmu apmierināts ar bateriju patēriņu. Max varu izmantot šo klēpjdatoru bez tā saliekts līdz elektrības rozetei, ir aptuveni 50 minūtes, kas ir nožēlojami. Tastatūras izkārtojums ir nepareizi, es gribēju tā ASV stils vietā Lielbritānijā. DVD / CD atskaņošanas ir ārprāts, ko tā veic stundas atzīt damn plašsaziņas līdzekļiem un trokšņa, omagosh .. Ak, un nebija man minēt tā sver 3,4 kilogramus (= 119,931471 unces). So ... Esmu nolēmis mēģināt pārdot šo klēpjdators tikai tad, ja man samērīgu cenu par to, jo es sapratu, es tikai bojāti knēvelis vienmēr meklē pilnību. Tātad šeit ir mana jautājums, cik tas ir klēpjdators vērts? Tā ir labā stāvoklī, nav skrāpējumu nekas. Apmēram 3 ~ 4 mēnešus vecs, XP Pro iepriekš instalēta (bez citu programmatūru, kā es gribu likt ka manu "jauno" klēpjdators Es nopirkšu vietā šo vienu), nekas nav sabojātas vispār. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļaujiet man saņemt šo taisni, vēlaties pārdot kādam, klēpjdators, kas dod viņiem elektrisko šoku un tā esot acīmredzami kļūdains. Tieši tā tas ir? Grēkot, no. Tu teikt, tas ir "labā stāvoklī", bet tas tiešām nav, tas ir. Svara vienība ir kotētas Alienware portālu viegli atrast vietu: System spec. Vai jums ir maksas lietošana vienība akumulatora kā jums? Litija baterijas, piemēram, ko iekasē no 20-80% vai Jūs redzēsiet savu akumulatoru dzīves kritums. Un, ja esat lietojis to power point ar akumulatoru joprojām saistīti ar vienību nav brīnums baterijas dzīve nav viss. Visu spēļu klēpjdatoriem ir draņķīgs battery life, infact, garāko akumulatoru dzīves esmu redzējis spēļu spec (Rock), bija nedaudz vairāk nekā 1st 15minutes, tas bija, kad spēļu. Tas bija nedaudz vairāk nekā 2 stundas citādi, tāpēc jūsu skaitlis 50mins nav pārsteigums man godīgi. Īpaši, ja neesat parūpējušies par akumulatoru, kā jums vajadzētu. Ja tas bija man, un vienība ir vēl garantija man var sūtīt to atpakaļ uz Alienware. Ja tas ir no garantija, un jums nav fiddled ar kapuci lieta, es gribētu būt sazinoties versija tirdzniecības standartiem.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote: ![]() Es domāju, tas ir labāk nekā to "self iznīcināt" modeļiem, eksplodējošais baterijas. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Er, kas tika Sony vaina bija ne? Viņi ne tikai darīt tiem, Dell.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Nooooo ..... Dell pārmest Sony, bet Sony apgalvoja, ka tas ir veids Dell izmanto baterijas savu datoru dizainu ..... pilns stāsts šeit ........ uzskatu, kas jums būs, bet šķiet, ka Dell un Apple bija tikai 2 uzņēmumi ir problēmas |
|
| |||
| |||
| Ugh, šis uh ... sucks. Man ir teikts, ka vislabāk ir glabāt akumulatoru saliekts līdz Sprieguma izeja visu laiku, tāpēc es esmu centies darīt. Baterijas darbības laiks ir tikai samazinājās līdz mazāk nekā 10% vairākas reizes, tas ir būtībā par apmēram 100% visu laiku. Kāds veikts savienojums starp mirgo ekrāns un schocks, nav pārliecināti, kas tas bija .. kāds tas bija, es esmu diezgan pārliecināts, ka Alienware būs neuzņemas atbildību par to, un tikai pieprasīt tā bija mana vaina. Man bija dažas citas problēmas pagātnē, un tos nevar bothered palīdzēt vai nu tāpēc es šaubos, tie darīšu kaut ko noderīgu tieši tagad. Šis klēpjdators ir gadu warrenty, jau lieto aptuveni 3 mēnešiem, tagad, lai Alienware tomēr ir atbalsta mani par šo jautājumu. I guess I'll mest manas izredzes uz viņiem un iegūt klēpjdatoru tik labi, kā tas ir iespējams, jo tas izskatās es varu saņemt naudu par to savā pašreizējā stāvoklī. Paldies par atbildēm puiši, tā ir nedaudz apgaismots mani. PS ka Sony / Dell stāsts bija diezgan uzjautrinoši. : P |
|
| |||
| |||
| Sprāgstošā baterijas Stāsts ir diezgan vecs: http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries Tas nav tikai pārkaršanu, kas var sprādziena tiem grūdieniem vai bojājumiem var too! Bet Sony piesārņojot viņiem, lai viņi shorted noteikti nepalīdzēja! Un to var un tā notiek tālrunī, skatīties, PDA, ... arī. http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/ Ak, un Panasonic bija problēmas ar Sony baterijas too.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |