![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Od tej doby som kúpil tento Alienware, že to bola bolesť, ale nič pre mňa. Som nielen mal problémy s hardvérom, ale aj problémy s OS, ale umožňuje dať na stranu. Tento notebook sa mi elektrické šoky, a nie len statickej elektriny druhu - žiadna sranda. Blikanie obrazovky čas od času i veľmi nepríjemný problém. Vôbec po prvýkrát, to bolo dokonca červené čiary celé je. Ventilátora je pomerne hlučný, čo znamená, nemůžu naozaj ponechať na jednodenný w / o mě prebudil, keď otáčok dostane až dokonca mierne posilnili. A mraky funkcie nefungujú, Alienware INC len "zabudli" povedať mi, že pracuje iba na jednom alebo Vista Windows Media vydanie, ktoré som obaja nemajú .. faggots. Nie som spokojný s batériu spotrebu. Max. Môžem použiť pre tento notebook, bez zahnutý do zásuvky, je asi 50 minút, čo je k pláči. Na klávesnici sa zle, chcela som ho americký štýl miesto vo Veľkej Británii. DVD / CD prehrávanie je šialenstvo, to trvá hodiny uznať sakra médií a hluku, omagosh .. Oh, a urobil som spomenul, že váži 3,4 kg (= 119.931471 oz). Takže ... Som sa rozhodol, že sa pokúsi predať tento notebook, len keď rozumnú cenu za to, pretože som si uvedomil som len zkažený Spratek vždy hľadá dokonalosť. Takže tu je moja otázka, ako moc je tento laptop stojí? Je v perfektnom stave, bez škrabancov nič. O 3 ~ 4 mesiace starý, XP Pro pre-inštalovať (žiadny ďalší softvér, ak chcem dať na svoje 'novej' laptop budem mať miesto tahle), nič sa členia na všetkých. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechaj ma si to rovno, že chcete predávať niekto prenosný počítač, ktorý im dáva elektrické šoky a je evidentne chybná. Presne tak to je? Ehm, no. Vravíte, že je vo "výbornom stave" Ale to naozaj nie je, je to tak. Hmotnosť jednotky kótované na Alienware stránky na ľahko našiel miesto: Systém spec. Bol ste nabíjania / pomocou jednotky na batérie, ako ste mali? Lítiová batéria chcela byť účtované medzi 20-80%, alebo uvidíte vaša batéria-kvapka života. A ak ste používali ho na miesto s výkonom batérie stále pripojený k jednotke, nie je divu, že batéria nie je všetko. Všetky herné notebooky majú mizernou životnosť batérie, infact, najdlhšiu výdrž batérie som videl v hernom spec (a Rock) bol o niečo viac ako 1hod 15 minút, čo bolo pri hraní. Bolo to niečo cez 2h inak, takže hodnota 50mins nie je prekvapením, aby som bol úprimný. Zvlášť ak nemáte postarané batériu, ako by ste mali. Ak to bol ja, a jednotka je stále v záruke bych se zasláním späť na Alienware. Ak je to v záruke, a nemáte pohrával pod kapotu na vec, já bych sa obráti vašu verziu obchodovania štandardy.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia: ![]() Myslím, že je to lepšie, ako ich 'vlastné expIoduje' modely s explodujúca batérie. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Er, ktorý bol Sony zavinenie nebolo to? Sú to nielen pre tieto spoločnosti Dell.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ugh, to no ... naštve. Bol som povedal, že najlepšie je uchovávať batériu zahnutý do zásuvky po celú dobu, takže som sa snažil urobiť. Životnosť batérií má len klesol na menej ako 10% viackrát, je to v podstate asi 100% po celú dobu. Niekto urobil spojenie medzi blikanie obrazovky a Schocks, nejsem jistý, co to bolo .. čo to bolo, já jsem docela jistý, že Alienware nebudú niesť zodpovednosť za to a len tvrdenie bolo moje chyba. Som mal iné problémy v minulosti, a nemusel by sa obťažoval na pomoct ani tak pochybuji, že budete robiť niečo užitočné hneď. Tento notebook má rok warrenty, používajú ho asi 3 mesiace, takže by malo byť ešte Alienware podporujúce mi na túto tému. Asi budem hádzať moje šance na ne a dostanete notebooku tak dobré, ako to môže dostať, pretože nemá vyzerať môžem získať nejaké peniaze pre neho v jeho súčasnom stave. Vďaka za odpovede, páni, je mi trochu osvíceného. PS, že Sony / Dell príbeh bol docela zábavný. : P |
|
| |||
| |||
| K explózii batérie príbehu je docela starý: http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries Nie je to len prehriatiu, ktoré môže tresku nich, skokov či poškodenia môže taky! Ale Sony kontaminačných im tak zkratovaným mimo to nepomôže! A to môže a čo sa stalo v telefónu, hodiniek, PDA, ... taky. http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/ Oh, Panasonic a mali problémy s batériami Sony taky.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |