мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Колико је овај лаптоп вриједан - за препродаје сврхе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 јан 2008, 12:07
Мембер Гроуп

Откад сам купио Алиенуаре ово, то је било ништа али боли ме. Ја сам имао не само хардверски проблеми, али и ОС проблеме, али омогућава да се стави на страну.
Овај лаптоп је давање мене електро шоковима, а они не само Статички електрицитет врсте - није шала. Екран флицкерс с времена на време, такође врло узнемирујући проблем. Први пут, чак га је црвена линија све над њом. Вентилатором прилично гласан, што значи да не могу заиста да оставите га на преконоћ у / о мени буђења када вентилатора брзине добије се чак и мало подстаћи. А схитлоад функције не раде, Алиенуаре ИНЦ само "заборавио" рећи да ме они само раде на оба Виста или Уиндоус Медиа Едитион, што сам и немам .. фагготс. Нисам задовољан потрошње батерије. Тхе макс могу користити ову за лаптоп без њега закачен до напајања утичнице, је око 50 минута, што је патетичан. На распореду тастатуре није у реду, ја оскудица за УС стил уместо да се у Великој Британији. ДВД / ЦД играјући је лудило, које је потребно време да се препознају осудити медија и буке, омагосх .. Ох, и јесам ли споменуо је тежак 3,4 килограма (= 119.931471 унци).
Дакле ... Ја сам одлучила покушати продати овај лаптоп, само ако ја добијем разумну цену за то, јер сам схватила да сам само загађивале дериште увек тражите савршенство. Па ево моје питање; колико је овај вредан лаптоп?

То је у савршеном стању, нема огреботина ништа. О 3 ~ 4 месеца стара, КСП Про претходно инсталиран (нема других програма као што желим да се стави на мој 'нови' лаптоп који ћу добити уместо ове једне), ништа покварио ат алл.

Old 16. Мар 2008, 15:31
Донаторска Група

Лет ме гет тхис равно, желите продати некоме лаптоп који им даје електро шоковима и је очигледно неисправан.

То је право је то?

Бити у заблуди, не.

Ви кажете да је у "савршеном стању" Али она стварно није, је то.

Тежину од јединица се котира на Алиенуаре'с сите у лако наћи место: Сыстем Спец. Јесте ли били пуњења / помоћу јединица на батерији као да би требало? Литхиум батерије желели бити наплаћен између 20-80%, или ћете видети ваше батерије кап живота. А ако сте користили га у поуер поинт са батеријом и даље прикључен на апарат није ни чудо батерија живот није све то.

Сви су ушљив гаминг лаптоп батерије, инфацт, најдужи батерија живот сам видео у играчкој спец (роцк) је нешто преко 1 х 15минутес, овај је нашто играње. Било је нешто преко 2хрс другачије, тако да ваш лик 50минс не чуди ме да будем искрен. Поготово ако нису предузете бригу о батерија као што би и требало.

Ако ме који је, као и јединица је још увек у гарантни бих се шаље га назад Алиенуаре.

Ако је ван гаранција, а нисте фиддлед под хауба је ствар, ја бих се обратите вашој верзији Традинг Стандардс.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 17. Мар 2008, 17:02
Донаторска Група

Изгледа шоковима постају нешто заједничко ..

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 18. Мар 2008, 05:13
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Добри стари Делл ..... они никада не успију забављати не

Мислим да је боље него њихови 'селф деструцт' модела, са експлодирајући батерије.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 18. Мар 2008, 05:36
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пхилтхомас View Post
Добри стари Делл ..... они никада не успију забављати не

Мислим да је боље него њихови 'селф деструцт' модела, са експлодирајући батерије.
Е, да је Соны грешка је била не? Они нису само оне за упућивање Делл.

Old 18. Мар 2008, 07:04
Донаторска Група

Нооооо ..... Делл криви Соны, Соны, али је тврдио да је то начин Делл батерија користи у свом дизајну ПЦ ..... пуни прича овде ........ који ће веровати, али чини се Делл и Аппле су биле само 2 компаније да имају проблема
Old 20 јан 2008, 07:51
Мембер Гроуп

Угх, то ух ... сисање.

Познато ми је рекао да је најбоље је да је батерија закачен до напајања утичнице у свим временима, па сам покушао то учинити. Батерија живот је само доле пао на мање од 10% и то неколико пута, то је у основи око 100% цело време.

Неко је направио везу измедју титрање екрана и сцхоцкс, не знам шта је то .. без обзира на то је био, ја сам прилично сигурна да ће Алиенуаре не преузимамо одговорност за то и само тврде да је моја кривица. Ја сам имао неке друге проблеме у прошлости, и они нису могли бити смета да помогне, па ми се било сумње да ћемо учинити ништа корисно одмах.

Овај лаптоп има годину уарренты био користећи га за око 3 месеца, тако да би требало још увек бити Алиенуаре потпорних ме на овом питању. Ваљда ћу се бацити на њих моје шансе и добити лаптоп као добар као што могу добити, јер не изгледа као да може добити било који новац за њу у садашњем стању.

Хвала за одговоре типа, има мало просвијетлио ме.

ПС да Соны / Делл прича је прилично забавна. : П
Old 20. Мар 2008, 12:01
Донаторска Група

Тхе експлодирајући батерије је прилично стара прича:

хттп://ууу.тхеинкуирер.нет/ен/инкуир...динг-баттериес

То је не само да може прегрејавања праскати њих, потрес или оштећење може превише! Али Соны цонтаминатинг их тако да кратко спојен није помоћ!

И може се десити и то чини на свој телефон, сат, ПДА, ... такође.

хттп://ууу.внунет.цом/внунет/неус/22...динг-баттериес

хттп://ууу.тфот.инфо/артицлес.пхп?итемИд=47/61/

Ох, и Панасониц је имао проблема са Соны батеријама превише.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц