![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Откад сам купио Алиенуаре ово, то је било ништа али боли ме. Ја сам имао не само хардверски проблеми, али и ОС проблеме, али омогућава да се стави на страну. Овај лаптоп је давање мене електро шоковима, а они не само Статички електрицитет врсте - није шала. Екран флицкерс с времена на време, такође врло узнемирујући проблем. Први пут, чак га је црвена линија све над њом. Вентилатором прилично гласан, што значи да не могу заиста да оставите га на преконоћ у / о мени буђења када вентилатора брзине добије се чак и мало подстаћи. А схитлоад функције не раде, Алиенуаре ИНЦ само "заборавио" рећи да ме они само раде на оба Виста или Уиндоус Медиа Едитион, што сам и немам .. фагготс. Нисам задовољан потрошње батерије. Тхе макс могу користити ову за лаптоп без њега закачен до напајања утичнице, је око 50 минута, што је патетичан. На распореду тастатуре није у реду, ја оскудица за УС стил уместо да се у Великој Британији. ДВД / ЦД играјући је лудило, које је потребно време да се препознају осудити медија и буке, омагосх .. Ох, и јесам ли споменуо је тежак 3,4 килограма (= 119.931471 унци). Дакле ... Ја сам одлучила покушати продати овај лаптоп, само ако ја добијем разумну цену за то, јер сам схватила да сам само загађивале дериште увек тражите савршенство. Па ево моје питање; колико је овај вредан лаптоп? То је у савршеном стању, нема огреботина ништа. О 3 ~ 4 месеца стара, КСП Про претходно инсталиран (нема других програма као што желим да се стави на мој 'нови' лаптоп који ћу добити уместо ове једне), ништа покварио ат алл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лет ме гет тхис равно, желите продати некоме лаптоп који им даје електро шоковима и је очигледно неисправан. То је право је то? Бити у заблуди, не. Ви кажете да је у "савршеном стању" Али она стварно није, је то. Тежину од јединица се котира на Алиенуаре'с сите у лако наћи место: Сыстем Спец. Јесте ли били пуњења / помоћу јединица на батерији као да би требало? Литхиум батерије желели бити наплаћен између 20-80%, или ћете видети ваше батерије кап живота. А ако сте користили га у поуер поинт са батеријом и даље прикључен на апарат није ни чудо батерија живот није све то. Сви су ушљив гаминг лаптоп батерије, инфацт, најдужи батерија живот сам видео у играчкој спец (роцк) је нешто преко 1 х 15минутес, овај је нашто играње. Било је нешто преко 2хрс другачије, тако да ваш лик 50минс не чуди ме да будем искрен. Поготово ако нису предузете бригу о батерија као што би и требало. Ако ме који је, као и јединица је још увек у гарантни бих се шаље га назад Алиенуаре. Ако је ван гаранција, а нисте фиддлед под хауба је ствар, ја бих се обратите вашој верзији Традинг Стандардс.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте: ![]() Мислим да је боље него њихови 'селф деструцт' модела, са експлодирајући батерије. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Е, да је Соны грешка је била не? Они нису само оне за упућивање Делл.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Угх, то ух ... сисање. Познато ми је рекао да је најбоље је да је батерија закачен до напајања утичнице у свим временима, па сам покушао то учинити. Батерија живот је само доле пао на мање од 10% и то неколико пута, то је у основи око 100% цело време. Неко је направио везу измедју титрање екрана и сцхоцкс, не знам шта је то .. без обзира на то је био, ја сам прилично сигурна да ће Алиенуаре не преузимамо одговорност за то и само тврде да је моја кривица. Ја сам имао неке друге проблеме у прошлости, и они нису могли бити смета да помогне, па ми се било сумње да ћемо учинити ништа корисно одмах. Овај лаптоп има годину уарренты био користећи га за око 3 месеца, тако да би требало још увек бити Алиенуаре потпорних ме на овом питању. Ваљда ћу се бацити на њих моје шансе и добити лаптоп као добар као што могу добити, јер не изгледа као да може добити било који новац за њу у садашњем стању. Хвала за одговоре типа, има мало просвијетлио ме. ПС да Соны / Делл прича је прилично забавна. : П |
|
| |||
| |||
| Тхе експлодирајући батерије је прилично стара прича: хттп://ууу.тхеинкуирер.нет/ен/инкуир...динг-баттериес То је не само да може прегрејавања праскати њих, потрес или оштећење може превише! Али Соны цонтаминатинг их тако да кратко спојен није помоћ! И може се десити и то чини на свој телефон, сат, ПДА, ... такође. хттп://ууу.внунет.цом/внунет/неус/22...динг-баттериес хттп://ууу.тфот.инфо/артицлес.пхп?итемИд=47/61/ Ох, и Панасониц је имао проблема са Соны батеријама превише.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |