az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Ne kadar bu dizüstü değer - perakende satış amaçlı

Reply

Konu Araçları
Old 16 Ocak 2008, 12:07
Üye Grubu

Default Ne kadar bu dizüstü değer - perakende satış amaçlı

Beri bu Alienware aldım, ama bana bir ağrı olarak hiçbir şeydir. Da işletim sistemi sorunları, ancak yönü etmek sağlar Sadece donanım sorunları vardı değil ettik.
Bu dizüstü bana elektrik şoku vererek olmuştur ve onları sadece statik elektrik gibi - bir şaka. Zaman zaman ekran titriyor da çok can sıkıcı konu. Bu ilk defa, bu bile tüm kırmızı çizgileri vardı. Fan yerine gürültülü, gerçekten bir gecede W / o yaz uyanma zaman fan hızını biraz daha yukarı artırdığının alır bırakmak değil anlamına gelir. Fonksiyonlarının bir shitload, Alienware A.Ş. sadece "" sadece birini Vista ya da Windows Media baskı, benim de .. hangi olmayan iş bana söylemeyi unuttum işe yaramazsa faggots. Ben pil tüketimi memnun değilim. Ben bir elektrik prizine bağladım kalmadan, bu dizüstü Maksimum kullanabilirsiniz olan acınası bir yaklaşık 50 dakika oldu. Klavye düzeni yanlış, ben İngiltere yerine ABD tarzı istiyordu. DVD / CD çılgınlık, bu, omagosh .. lanet medya ve gürültü tanımak için saat sürer Oh ve ben 3,4 kilogram (= 119.931471 ounces) ağırlığındadır söz yaptım.
Yani ... Çünkü ben sadece bir Bozulmuş trt her zaman mükemmellik arıyorum gerçekleştirilen Denemek ve bu dizüstü bilgisayar satmak, yalnızca Bunun için makul bir fiyat almak, karar verdik. Yani burada bir soru, ne kadar bu dizüstü değer?

Mükemmel durumda, herhangi bir çizik yok. 3 ~ 4 aylık, çünkü ben onun yerine bu birini alırsınız benim 'yeni dizüstü bilgisayar üzerinde), hiçbir şey kırık koymak istiyorum XP Pro öncesi (başka yazılımı yüklü.

Old 16 Ocak 2008, 15:31
Bağış Grubu

Bu düz alayım, bu onları ve açıkça hatalı bir elektrik şoku veren bir dizüstü birini satmak istiyorum.

Bu doğru değil mi?

Hayır yanlış.

Bunu mükemmel durumda "in söylüyorlar" Ama bu gerçekten değil, öyle.

Ünitenin ağırlığı Alienware sitesinde bir kolaylıkla bulunabilir yerde olduğunu aktardı: Sistem spec. Siz şarj edilmiş / istediğiniz Pil birim kullanarak gerekir? Lityum piller 20-80% ya da pil ömrü bırak görürsünüz arasında ücret olmak ister. Eğer pil hala birimi için bu değildir batarya ömrü merak bağlı bir güç noktası üzerinde kullanıyorum.

Tüm oyun dizüstü bilgisayarlar üzerinde 1sa 15minutes, bu olduğu zaman kötü batarya ömrü, infact, bir oyun Spec (a Rock) de gördüm en uzun pil ömrü var oyun. Sadece üzerinde 2hrs başka, bu nedenle 50mins sizin rakam bana dürüst olmak için sürpriz değildir oldu. Özellikle eğer olarak batarya bakımı gerekir alınan değil.

Eğer bu yaz, ve birim hala garanti altında Alienware geri gönderme duyarım olduğunu.

Bu garanti, ve dışında bir şey örtünün altına fiddled değil, ben Ticaret Standartları sürümünüze irtibata duyarım.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 17 Ocak 2008, 17:02
Bağış Grubu

Şoklara benziyor biraz daha .. ortak oluyorlar

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 18 Ocak 2008, 05:13
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
İyi eski Dell ..... onlar için de yapmak eğlendirmek başarısız asla

Ben kendi 'öz' modelleri imha's better than, the patlayan pil ile tahmin.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 18 Ocak 2008, 05:36
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
İyi eski Dell ..... onlar için de yapmak eğlendirmek başarısız asla

Ben kendi 'öz' modelleri imha's better than, the patlayan pil ile tahmin.
Er, bu Sony'nin hatamdı öyle değil mi? Sadece bu Dell için yapmak vermedi.

Old 18 Ocak 2008, 07:04
Bağış Grubu

Nooooo ..... Dell, Sony suçladı, ama Sony bu Dell ve bilgisayar tasarımları ..... in pil kullanılan yol iddia tam öyküsü burada ........ Size inanıyorum, ama Dell ve Apple gibi sadece 2 şirket sorunları var diye
Old 20 Ocak 2008, 07:51
Üye Grubu

Ugh, bu ah ... berbat.

Ben, en iyi bir elektrik prizine her zaman bağladım pil tutmaktır Ben bunu yapmaya denedim söyledi edilmiştir. Pil ömrü sadece% 10'dan az birkaç kez, bu temelde 100% her zaman etrafında's aşağı düşmüştür.

Biri bunu .. ne oldu kırpıntılı ekranı ve schocks, emin değilim arasında bir bağlantı kurduktan ne bu, ben güzel bir Alienware için ve sorumluluk almaz Sadece benim hatamdı iddia eminim oldu. Ben ve geçmişte bazı sorunlar yaşadım onlar ya ben artık yararlı doğru bir şey yapalım şüphe yardım için rahatsız edilememiştir.

Bu yüzden Alienware yine de bu konuda bana destek olmalıdır Bu dizüstü bilgisayar, yaklaşık 3 ay şimdi kullanarak bir yıl warrenty vardır. Ben bunları kendi şansını atmak olacak ve bir dizüstü bilgisayar almak tahmin iyi çünkü ben bunun için mevcut durumda para almak gibi görünmüyor olarak alabilirsiniz.

Cevapların çocuklar için teşekkürler, bu biraz bana aydınlanmış vardır.

PS bu Sony / Dell hikayesi oldukça eğlenceli oldu. : P
Old 20 Ocak 2008 12:01,
Bağış Grubu

Bu patlayan pil hikaye oldukça eskidir:

http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries

Bu sadece, bir sarsıntı veya hasar için de çarpmak için fazla değil! Ancak Sony, bu yüzden dışarı shorted yardımcı olmadı onları bulaşıcı!

Ve bu telefon, saat, PDA, çıkagelmek yapar ve ... dahi.

http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries

http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/

Oh, ve Panasonic de Sony bataryaları ile sorun vardı.

Reply

Register

Bookmarks