![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| З тих пір, як я купив цей Alienware, це було нічого, крім болю для мене. Я не тільки був апаратних проблем, але і ОС проблем, але дозволяє покласти, що у бік. Цей ноутбук був надану мені електричним струмом, і вони не лише статичну електрику роду - не жарт. Екран мерехтить час від часу, теж дуже дратує питання. Найперше час вона навіть була червоними лініями всі з нього. Вентилятор дуже галасливий, тобто я не можу залишити його на ніч без мене прокидатися, коли швидкість обертання вентилятора стає зростання вгору, навіть злегка. Хуя функції не працюють, Alienware МКП просто "забув" сказати мені, що вони працюють тільки по обидва Vista або Windows Media Edition, який я обидва не мають .. хмизу. Я не задоволений споживання енергії батареї. Макс я можу використовувати цей ноутбук для без його підключили до розетки живлення, становить близько 50 хвилин, що є жалюгідним. Розкладка клавіатури неправильно, я хотів його стиль США замість Великобританії. DVD / CD грає безумство, вона займає години визнати Damn ЗМІ і шум, omagosh .. Ох, і я ще не згадував його вага 3,4 кг (= 119,931471 унцій). Отже ... Я вирішила спробувати і продавати цей ноутбук, тільки якщо я можу отримати розумну ціну за це, оскільки я зрозумів, я просто розбещений хлопчисько завжди шукає досконалість. Так ось моє запитання, скільки це коштує ноутбук? Він знаходиться у відмінному стані, без подряпин нічого. Близько 3 ~ 4 місяці, XP Pro попередньо встановлені (ніяке інше програмне забезпечення, як я хочу, щоб покласти, що на моїй "новий" ноутбук я отримаю натомість один), нічого сломанной взагалі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дозвольте мені отримати це прямо, ви хочете продати кому-небудь ноутбук, який дає їм електричним струмом і, очевидно, несправний. Чи правильно це? Err, немає. Ви кажете, що в "ідеальному стані" Але насправді це не є його. Вага одиниці котируються на сайт Alienware в легко знайти місце: система Spec. Ви були зарядки і використанні даного пристрою від акумулятора, як вам треба? Літієвих батарей, як, які будуть стягуватися між 20-80%, або ви побачите акумулятор життя краплі. І якщо ви використовували його в Power Point з батареєю ще підключений до блоку не дивно, що акумулятор це ще не все. Всі ігрові ноутбуки мають паршиву життя батареї, Infact, довга акумулятора я бачив у грі Spec (Рок) склав трохи більше 1hr 15 хвилин, це було під час ігор. Це було трохи більше 2 години в іншому випадку, так що ваші фігури 50mins мене не дивує, щоб бути чесним. Особливо, якщо ви не подбали акумулятор, як треба. Якщо б це був я, і пристрій все ще під гарантії я б і відправити його у Alienware. Якщо це не має гарантії, і ти не грав на скрипці, під капотом річ, я б звернутися версія торгової стандартам.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата: ![]() Я думаю, це краще, ніж їх "самознищення" моделі, з вибухають акумулятор. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Ір, що з вини Sony була чи не так? Вони не тільки роблять тих, для Dell.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ех, це Uh ... Сакс. Мені сказали, що це краще тримати акумулятор підключений до розетки, у всі часи, тому я спробував зробити це. Акумулятор тільки впала до менш ніж 10% в кілька разів, загалом близько 100% весь час. Кто-то зв'язок між екраном і мерехтливі schocks, не впевнений, що це було .. б то не було, я майже впевнений, що Alienware не буде брати на себе відповідальність за неї і просто стверджують, що з моєї вини. Я був деякі інші проблеми в минулому, і вони не можуть турбувати, щоб допомогти як і я сумніваюся, що вони зроблять що-небудь корисне зараз. Цей ноутбук має році warrenty, використовував його для близько 3 місяців, так що Alienware раніше, слід підтримувати мене з цього питання. Думаю, я кину мої шанси на них та виграти ноутбук так добре, як він може отримати, оскільки вона не виглядає як я можу отримати гроші для неї в її поточний стан. Дякуємо за відповіді, хлопці, він кілька просвітив мене. PS що Sony / Dell історія була досить забавно. : P |
|
| |||
| |||
| Вибухають акумулятор історія досить стара: http://www.theinquirer.net/en/inquir...ding-batteries Це не просто перегрів, який може їх вибуху, поштовху або пошкодження може теж! Але Sony забруднювати їх, щоб вони коротке замикання не допомагає! І він може і не відбутися в телефон, годинник, КПК, ... теж. http://www.vnunet.com/vnunet/news/22...ding-batteries http://www.tfot.info/articles.php?itemId=47/61/ Ох, і Panasonic виникли проблеми з батареями Sony теж.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |