![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je to Dell Inspiron e1705, asi rok starý nyní. Je Vista Home Premium, 2,1 GHz duální core, 2 GB RAM a 136 GB pevný disk. Každý, kdo vědí, kolik bych mohl prodat tohle? Má také Geforce 7900 a má 20 "displej. díky za veškerou pomoc. Jsem jen opravdu naštvaný asi Dells finance poplatky a sazby ... no myslím, jsem příliš vinit za to hledat ji .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se podívat na eBay a vidět to, co se prodávají pro on tam.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell 1525 Laptop Motherboard náhradní | parmo | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 9.září 2009 08:52 |
| Reformated Dell Laptop - Potřebujete Wireless Ovladače | samkenwick | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 31. května 2009 15:53 |
| Pokus o instalaci nového pevného disku do notebooku Dell | jasah | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 28. května 2009 05:52 |
| Jak mohu napsat @ v dell laptop? | memo | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. listopadu 2008 12:11 |
| Jak moc je tento laptop stojí - za účelem dalšího prodeje | tmockingbird | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 20 leden 2008 12:01 |
| Thread Nástroje | |
| |