![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα Dell Inspiron e1705, περίπου ένα χρόνο τώρα παλιά. Έχει Vista Home Premium, 2,1 GHz διπλού πυρήνα, 2 GB RAM, και 136 GB σκληρούς δίσκους. Όλοι γνωρίζουμε πόσο θα μπορούσε να πωλήσει αυτό; Έχει επίσης Geforce 7900 και έχει 20 "οθόνη. ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια. Είμαι απλά πραγματικά τσαντισμένος για dells κόστος χρηματοδότησης και τους συντελεστές καλά ... Μάλλον είμαι και εγώ δεν κατηγορώ για αναζήτηση σε αυτό .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά σε eBay και να δούμε τι θα πουλήσει για την ύπαρξη.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dell 1525 Laptop Μητρικές αντικατάσταση | parmo | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 08:52 |
| Reformated Dell Laptop - Ανάγκη Ασύρματο Οδηγοί | samkenwick | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 31 Μαΐου 2009 15:53 |
| Η προσπάθεια για την εγκατάσταση σε νέο σκληρό δίσκο dell laptop | jasah | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 28 Μαΐου 2009 05:52 |
| Πως μπορώ να γράψω στα @ dell laptop; | σημείωμα | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 21 Νοε 2008 12:11 |
| Πόσο είναι αυτό το φορητό υπολογιστή αξίας - για σκοπούς μεταπώλησης | tmockingbird | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 20 Ιαν 2008 12:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |