![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez egy Dell Inspiron e1705, egy éves most. A Vista Home Premium, 2,1 GHz-es kétmagos, 2 GB RAM, és 136 GB-os merevlemez. Bárki, aki tudja, hogy mennyire képes eladni ezt? Arra is van egy Geforce 7900 és van egy 20 "képernyőn. kösz a segítséget. Én csak igazán dühös mintegy Dells finanszírozási költségek és árak ... hát azt hiszem, én is hibás, hogy nem keresett meg .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdemes megnézni az eBay és nézd, mit eladni ott.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell 1525 Laptop Alaplap helyettesítés | parmo | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Szeptember 9, 2009 08:52 |
| Reformated Dell laptop - Need Wireless Drivers | samkenwick | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 31. május 2009 15:53 |
| Megpróbálom telepíteni az új merevlemezt, a Dell laptop | jasah | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 28. május 2009 05:52 |
| Hogyan lehet írni a @ Dell laptop? | memo | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 21. november 2008 12:11 |
| Mennyibe kerül ez a laptop érdemes - a továbbértékesítési céllal | tmockingbird | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 20. január 2008 12:01 |
| Téma eszközök | |
| |