![]() |
|
| |||
| |||
| Bu yıl artık eski bir Dell Inspiron e1705,'s. Bu Vista Home Premium, 2.1 GHz, çift çekirdekli, 2 GB RAM ve 136 GB sabitdisk vardır. Herkes ne kadar bu satış olur biliyor musun? Ayrıca bir GeForce 7900 ve 20 "ekran var. tüm yardım için teşekkürler. Ben sadece gerçekten Dells finans ücretler ve fiyatlar hakkında sinirli yaşıyorum ... Evet Ben de içine bakarak .. için suçlu tahmin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| EBay bir göz atın ve onlar için orada ne satmak bakın.
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dell 1525 Dizüstü Anakart Değiştirme | parmo | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 3 | 9 Eylül 2009 08:52 |
| Reformated Dell Laptop - Need Kablosuz Sürücüler | samkenwick | Ağ, Modemler & VoIP | 1 | 31 Mayıs 2009 15:53 |
| Dell dizüstü yeni sabit sürücü yüklemeye çalışıyorsunuz | jasah | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 2 | 28 Mayıs 2009 05:52 |
| Nasıl Dell dizüstü olarak @ yazabilirim? | not | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 7 | 21. Kasım 2008 12:11 |
| Ne kadar bu dizüstü değer - perakende satış amaçlı | tmockingbird | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 7 | 20. Ocak 2008 12:01 |
| Konu Araçları | |
| |