![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам лаптоп HP 6000, който винаги е батерията проблеми, сега той ще обувка не на всички. Аз направих или наблюдава следното:
Отколкото Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мисля, че трябва да се изключва на твърдия диск на компютъра, все още като все още ще включите дори без да се представи твърд диск. Звучи като проблемът е малко по-задълбочено, отколкото, че
| |||
| |||
| Имам същия проблем със същия лаптоп, с изключение аз никога не са имали проблеми батерия. Имам го е за малко повече от една година, разбира се само от гаранция. Светлините ще включите и тя ще направи някакъв шум, но след това на осветлението се изключва и тя ще се опита да започне отново, наблюдение остава тъмно. Звучи един и същ. Той е работил вчера moning добре, след това затворих капака и го остави за няколко часа и когато се върнах тя няма да направи нищо. Съжалявам за темата отвличане, но тъй като имаме точно същите проблеми, аз помислих, че ще добави към него. Благодаря предварително, аз наистина искам да го поправя, защото без да съм остана използвайки моя майки Toshiba с Vista. Човекът ми липсва XP |
|
| |||
| |||
| Имам странно усещане, че може да бъде вашата дънна платка, която има вина Мат С, проверете вашата гаранция, някои лаптопи идват с 18 месеца гаранция, ако гаранцията е 12 месеца и едва се телефон Toshiba и да поговоря с тях, те могат да бъдат в добро настроение и ремонт на безплатно или на намалени цени (може да отнеме известно да суче до тях да се споразумеят, LOL) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Прие го и те мисля, че е на твърдия диск. Те искаха да въвеждат в дисковете, че дойде с. Този лаптоп не е дошъл с дискове има възстановяване диск. Как мога да го възстанови на разстояние от тласък за възстановяването? Аз прочетох книгата и това не е реално информативни. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Обувка Проблем | canyonnehastings | Общи Хардуер Чат | 22 | 6 декември 2007 02:18 |
| Обувка Проблем | jemes | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 1-во Окт 2007 05:46 |
| Обувка Проблем | Tera | Общи Хардуер Чат | 1 | 3 Aug 2007 04:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |