menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

HP 6000 boot problém

Reply

Thread Nástroje
Old 20.prosince 2007, 20:38
Nový člen skupiny

Default HP 6000 boot problém

Mám Notebook HP 6000, který má vždy baterie problémy nyní nechce zavést vůbec. Jsem udělal, nebo pozorovány následující:
  • Snažil náhradní baterie od společnosti HP 6000
  • poslouchal zvuky durning zaváděcí sekvenci
  • všimli, že mezi oběma nepoužitelná jeden jde myslel bootovací sekvence do bodu, kdy chladič procesoru kopy na okamžik pak zhasne (normální věřím), ale pevný disk se začne točit a notebook jde do vzoru nepřetržitého znovuzrození.
  • Monitoru objeví nikdy přijít na obou
Jakékoli myšlenky na to by appriciated jako v tuto chvíli jsem nakloněn věřit, že pevný disk má gone bad.

Thanx
Scarab77
Old 21.prosince 2007, 02:28
Dárce Skupina

Nemyslím si, že byste měli vyloučit pevný disk počítače, ale jako by se stále zapnout i bez pevného disku dárek. Zní to jako problém je trochu víc, než je indepth

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Old 6 ledna 2008, 18:32
Nový člen skupiny

Mám stejný problém se stejným laptop, s výjimkou Nikdy jsem neměl problémy s baterií. Měl jsem to jen něco přes rok, ovšem jen z záruky. Světla se zapnou a to bude dělat nějaký hluk, ale pak se vypne světla, a to se pokusí začít znovu, monitor je tmavá. Zní to stejné. Fungovalo to včera moning v pohodě, pak jsem zavřel víko a nechal ji na několik hodin, a když jsem se vrátil, že by se nic dělat. Omlouváme se za vlákno, protože jsme se unést, ale mají stejné problémy, Myslel jsem, že bych dodal k tomu. Thanks in advance, opravdu chci, aby si to pevné, protože bez něj I'm stuck using má maminky Toshiba s Windows Vista. Man I miss XP
Old 7.ledna 2008, 10:57
Dárce Skupina

Mám divný pocit, že by to mohlo být vaše základní deska, která má chyba Matt C, je potřeba zkontrolovat vaše nároky, některé notebooky se dodávají s 18 měsíců záruka, pokud je vaše záruka je 12 měsíců a teprve z telefonu Toshiba se a popovídat si s ně, mohly by být v dobré náladě a oprava je zdarma nebo za sníženou cenu (může trvat i několik odsává se je přimět, aby se dohodly, lol)
Old 7.ledna 2008, 11:49
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal zerocool View Post
Mám divný pocit, že by to mohlo být vaše základní deska, která má chyba Matt C, je potřeba zkontrolovat vaše nároky, některé notebooky se dodávají s 18 měsíců záruka, pokud je vaše záruka je 12 měsíců a teprve z telefonu Toshiba se a popovídat si s ně, mohly by být v dobré náladě a oprava je zdarma nebo za sníženou cenu (může trvat i několik odsává se je přimět, aby se dohodly, lol)
Myslíš, že bych mohl mít tě trochu zmatený. Mám HP dv6000. Toshiba je mé mámy, nic špatného, že jedna. Je to moje HP, která je posel autobus. Ověřil jsem si do ní a má pouze 1 rok záruka, a to skončilo minulý týden. I'll Mabey vidět, co se dá dělat, jak dostat jejich působnosti na to, chlápka místní zde řeší je tak, že bych mohl jen vzít mu ho. Díky!
Old 9 ledna 2008, 06:30
Nový člen skupiny

Vzal ji, a myslí si, že je pevný disk. Chtěli, abych přinesl v discích, že přišel s. Tento přenosný počítač nebyl dodán s disky je využití disku. Jak obnovím ho využití disku? Četl jsem knihu a to není reálné informativní.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém rajank Notebooky, Mobily a PDA 0 17. června 2009 22:35
Potíže při spouštění canyonnehastings Obecné Hardware Chat 22 6. Prosinec 2007 02:18
Potíže při spouštění jemes Procesory, základní desky & RAM 3 1 října 2007 05:46
Potíže při spouštění Tera Obecné Hardware Chat 1 3. srpna 2007 04:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.