![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Notebook HP 6000, který má vždy baterie problémy nyní nechce zavést vůbec. Jsem udělal, nebo pozorovány následující:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že byste měli vyloučit pevný disk počítače, ale jako by se stále zapnout i bez pevného disku dárek. Zní to jako problém je trochu víc, než je indepth
| |||
| |||
| Mám stejný problém se stejným laptop, s výjimkou Nikdy jsem neměl problémy s baterií. Měl jsem to jen něco přes rok, ovšem jen z záruky. Světla se zapnou a to bude dělat nějaký hluk, ale pak se vypne světla, a to se pokusí začít znovu, monitor je tmavá. Zní to stejné. Fungovalo to včera moning v pohodě, pak jsem zavřel víko a nechal ji na několik hodin, a když jsem se vrátil, že by se nic dělat. Omlouváme se za vlákno, protože jsme se unést, ale mají stejné problémy, Myslel jsem, že bych dodal k tomu. Thanks in advance, opravdu chci, aby si to pevné, protože bez něj I'm stuck using má maminky Toshiba s Windows Vista. Man I miss XP |
|
| |||
| |||
| Mám divný pocit, že by to mohlo být vaše základní deska, která má chyba Matt C, je potřeba zkontrolovat vaše nároky, některé notebooky se dodávají s 18 měsíců záruka, pokud je vaše záruka je 12 měsíců a teprve z telefonu Toshiba se a popovídat si s ně, mohly by být v dobré náladě a oprava je zdarma nebo za sníženou cenu (může trvat i několik odsává se je přimět, aby se dohodly, lol) |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Vzal ji, a myslí si, že je pevný disk. Chtěli, abych přinesl v discích, že přišel s. Tento přenosný počítač nebyl dodán s disky je využití disku. Jak obnovím ho využití disku? Četl jsem knihu a to není reálné informativní. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. června 2009 22:35 |
| Potíže při spouštění | canyonnehastings | Obecné Hardware Chat | 22 | 6. Prosinec 2007 02:18 |
| Potíže při spouštění | jemes | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 1 října 2007 05:46 |
| Potíže při spouštění | Tera | Obecné Hardware Chat | 1 | 3. srpna 2007 04:06 |
| Thread Nástroje | |
| |