μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

HP 6000 πρόβλημα εκκίνησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 20:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP 6000 πρόβλημα εκκίνησης

Έχω ένα HP 6000 Laptop που ανέκαθεν έχει μπαταρία προβλήματα τώρα δεν θα boot σε όλα. Έχω κάνει ή που παρατηρήθηκαν τα ακόλουθα:
  • Προσπάθησα μια μπαταρία από ένα αναπληρωματικό HP 6000
  • ακούσει τους ήχους durning ακολουθία εκκίνησης
  • παρατήρησε ότι μεταξύ των δύο εκτός λειτουργίας το ένα πηγαίνει σκέψης της ακολουθίας της εκκίνησης μέχρι το σημείο όπου τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή λακτίσματα για στιγμιαία, στη συνέχεια πηγαίνει μακριά (κανονική πιστεύω), αλλά του σκληρού δίσκου έχει αρχίσει να γυρίζουν και το lap-top πηγαίνει σε ένα μοτίβο της συνεχούς επανεκκίνηση.
  • Η οθόνη δεν φαίνεται να προέρχονται είτε
Κάθε ιδέες σχετικά με αυτό θα appriciated ως αυτή τη στιγμή τείνω να πιστεύω ότι ο σκληρός δίσκος έχει πάει άσχημα.

Thanx
Scarab77
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 02:28
Ομάδα Δωρητών

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αποκλείσει το σκληρό δίσκο του υπολογιστή, όπως έχει ακόμη θα εξακολουθεί να ανάψει έστω και αν δεν παρουσιάσει ένα σκληρό δίσκο. Ακούγεται σαν το πρόβλημα είναι λίγο πιο εμπεριστατωμένη από ό, τι

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 18:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο laptop, εκτός Ποτέ δεν είχα προβλήματα μπαταρίας. Είχα για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, φυσικά μόνο από την εγγύηση. Τα φώτα θα ανάψει και θα κάνουμε κάποιες θόρυβο, αλλά τότε θα κλείσουν τα φώτα στα ανοικτά και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει και πάλι, να παρακολουθούν μένει σκοτεινό. Ακούγεται η ίδια. Δούλεψε χθες moning μόνο ωραία, τότε θα κλείσει το καπάκι και άφησε για λίγες ώρες και όταν επέστρεψα δεν θα κάνει τίποτα. Λυπούμαστε για την πειρατεία, αλλά το νήμα εφόσον έχουμε ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα προβλήματα θα ήθελα να προσθέσω σε αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, πραγματικά θέλουν να είναι σταθερό, γιατί χωρίς να έχω κολλήσει με τη χρήση μου MOMS Toshiba με Vista. Ο άνθρωπος μου λείπει XP
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 10:57
Ομάδα Δωρητών

Έχω μια περίεργη αίσθηση ότι θα μπορούσε να τη μητρική πλακέτα που έχει ένα ελάττωμα Matt C, ελέγξτε την εγγύησή σας, κάποια φορητοί υπολογιστές έρχονται με μια εγγύηση 18 μηνών, εάν σας εγγύησης είναι 12 μήνες και μόλις αναφέρονται Toshiba τηλέφωνο και έχουν μια λέξη με τους, ενδέχεται να είναι σε καλή διάθεση και το επισκευάσουμε δωρεάν ή με μειωμένο κόστος (μπορεί να πάρει κάποιο πιπίλισμα μέχρι να τις κάνουμε να συμφωνήσουν, lol)
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 11:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας zerocool View Post
Έχω μια περίεργη αίσθηση ότι θα μπορούσε να τη μητρική πλακέτα που έχει ένα ελάττωμα Matt C, ελέγξτε την εγγύησή σας, κάποια φορητοί υπολογιστές έρχονται με μια εγγύηση 18 μηνών, εάν σας εγγύησης είναι 12 μήνες και μόλις αναφέρονται Toshiba τηλέφωνο και έχουν μια λέξη με τους, ενδέχεται να είναι σε καλή διάθεση και το επισκευάσουμε δωρεάν ή με μειωμένο κόστος (μπορεί να πάρει κάποιο πιπίλισμα μέχρι να τις κάνουμε να συμφωνήσουν, lol)
Πιστεύεις ότι μπορεί να έχει ήδη μια μικρή σύγχυση. Έχω ένα HP DV6000. Η Toshiba είναι MOMS μου, τίποτα δεν τρέχει με αυτό. Είναι δική μου είναι ότι η HP θάλασσα. Έλεγξα σε αυτό και έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση και ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Mabey Θα δω τι μπορώ να κάνω σχετικά με τη λήψη τους, ώστε να καλύπτουν αυτό, έχεις κάποιον τοπικό εδώ που καθορίζει τους έτσι θα μπορούσε να αναλάβει μόνο του. Ευχαριστώ!
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 06:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Πήρα και το θεωρώ ότι είναι το σκληρό δίσκο. Θα ήθελε να φέρει τους δίσκους που ήρθε με. Αυτό το laptop δεν ήρθαν με τους δίσκους που έχει ανάκαμψη οδήγησης. Πώς μπορώ να επαναφέρετε την ανάκτηση από τη μονάδα; Διάβασα το βιβλίο και δεν ήταν πραγματικά κατατοπιστική.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.