![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα HP 6000 Laptop που ανέκαθεν έχει μπαταρία προβλήματα τώρα δεν θα boot σε όλα. Έχω κάνει ή που παρατηρήθηκαν τα ακόλουθα:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αποκλείσει το σκληρό δίσκο του υπολογιστή, όπως έχει ακόμη θα εξακολουθεί να ανάψει έστω και αν δεν παρουσιάσει ένα σκληρό δίσκο. Ακούγεται σαν το πρόβλημα είναι λίγο πιο εμπεριστατωμένη από ό, τι
| |||
| |||
| Έχω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο laptop, εκτός Ποτέ δεν είχα προβλήματα μπαταρίας. Είχα για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, φυσικά μόνο από την εγγύηση. Τα φώτα θα ανάψει και θα κάνουμε κάποιες θόρυβο, αλλά τότε θα κλείσουν τα φώτα στα ανοικτά και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει και πάλι, να παρακολουθούν μένει σκοτεινό. Ακούγεται η ίδια. Δούλεψε χθες moning μόνο ωραία, τότε θα κλείσει το καπάκι και άφησε για λίγες ώρες και όταν επέστρεψα δεν θα κάνει τίποτα. Λυπούμαστε για την πειρατεία, αλλά το νήμα εφόσον έχουμε ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα προβλήματα θα ήθελα να προσθέσω σε αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, πραγματικά θέλουν να είναι σταθερό, γιατί χωρίς να έχω κολλήσει με τη χρήση μου MOMS Toshiba με Vista. Ο άνθρωπος μου λείπει XP |
|
| |||
| |||
| Έχω μια περίεργη αίσθηση ότι θα μπορούσε να τη μητρική πλακέτα που έχει ένα ελάττωμα Matt C, ελέγξτε την εγγύησή σας, κάποια φορητοί υπολογιστές έρχονται με μια εγγύηση 18 μηνών, εάν σας εγγύησης είναι 12 μήνες και μόλις αναφέρονται Toshiba τηλέφωνο και έχουν μια λέξη με τους, ενδέχεται να είναι σε καλή διάθεση και το επισκευάσουμε δωρεάν ή με μειωμένο κόστος (μπορεί να πάρει κάποιο πιπίλισμα μέχρι να τις κάνουμε να συμφωνήσουν, lol) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Πήρα και το θεωρώ ότι είναι το σκληρό δίσκο. Θα ήθελε να φέρει τους δίσκους που ήρθε με. Αυτό το laptop δεν ήρθαν με τους δίσκους που έχει ανάκαμψη οδήγησης. Πώς μπορώ να επαναφέρετε την ανάκτηση από τη μονάδα; Διάβασα το βιβλίο και δεν ήταν πραγματικά κατατοπιστική. |