manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

HP 6000 boot problem

Reply

Thread Tools
Old 20. prosinca 2007, 20:38
Novi član grupe

Default HP 6000 boot problem

Imam HP-6.000 Laptop koji ima bateriju uvijek ima problema sada neće dignuti na sve. Ja sam učinio ili primijetio sljedeće:
  • pokušao bateriju od HP-alternativni 6.000
  • slušalo zvukove tokom čizma slijed
  • primijetio da između dviju operirati jedan ide mislio dizanja do točke gdje CPU ventilator slatkiš na trenutak zatim odlazi (normalno ja vjerujem), ali tvrdog diska ne počinju spin i laptop ide na uzorku od kontinuiranog ponovno podizanje sustava.
  • Monitor ne pojavljuje se i doći na bilo
Bilo koji ideja o ovom bi se appriciated jer u to vrijeme ja sam sklon vjerovati da je hard disk je otišao loše.

Thanx
Scarab77
Old 21. prosinca 2007, 02:28
Donatorska Grupa

Ne mislim da bi trebao isključiti hard disk još kao računalo će i dalje skrenite na čak i bez hard disk prisutan. Zvuči kao problem je malo više od toga Opsirnije

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 6 sječnja 2008, 18:32
Novi član grupe

Imam isti problem s istim laptop, nikad osim ja sam imao bateriju problema. Ja sam ga imao za nešto više od godinu dana, naravno samo van jamstvo. Svjetla će se uključiti i to će donijeti neke buke, ali onda će se isključiti svjetlo i ona će pokušati ponovo pokrenuti, monitor ostaje crn. Zvuk isto. Ona je radila jučer moning sasvim u redu, onda ja zatvorena poklopcem i ostavio ga za nekoliko sati i kad sam došao leđa to ne bi učinila ništa. Žalostan za konac oteti ali budući da imamo isti problem sam shvaćen bih dodati na njega. Thanks in advance, JA stvarno ištanje da biste dobili Internet čvrst, jer bez nje Ja sam zaglavi koristeći moje mame Toshiba sa Vidik. Čovjek sam propustiti XP
Old 7 siječnja 2008, 10:57
Donatorska Grupa

Imam čudan osjećaj da bi to mogla biti vaša matična ploča koja ima mana Matt C, dvostruko provjerite Vaše jamstvo, neki laptop dolazi sa 18 mjeseci jamstvo, ako je vaš jamstvo je 12 mjeseci i tek iz telefona Toshiba gore i imaju riječ njima, one bi mogle biti u dobrom raspoloženju i popravak besplatno ili po sniženoj cijeni (svibanj uzeti neki do sisa kako bi ih se složiti, lol)
Old 7 siječnja 2008, 11:49
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by zerocool View Post
Imam čudan osjećaj da bi to mogla biti vaša matična ploča koja ima mana Matt C, dvostruko provjerite Vaše jamstvo, neki laptop dolazi sa 18 mjeseci jamstvo, ako je vaš jamstvo je 12 mjeseci i tek iz telefona Toshiba gore i imaju riječ njima, one bi mogle biti u dobrom raspoloženju i popravak besplatno ili po sniženoj cijeni (svibanj uzeti neki do sisa kako bi ih se složiti, lol)
Mislim da sam možda malo zbunjen ya. Imam HP DV6000. Toshiba je moje mame, ništa izvrnut sa ovaj. To je moj HP je da messed up. Provjerio sam u nju i samo je 1 godina jamstva, a završen je prošlog tjedna. Mabey ja ću vidjeti što mogu učiniti o uzimajući njima to pokriti, dobio tip lokalne ovdje da popravlja ih na taj način JA pravedan moć uzeti ga k njemu. Hvala!
Old 9 siječnja 2008, 06:30
Novi član grupe

Ga je preuzeo i misle da je hard disk. Htjeli mi to donijeti u diskovima koji je došao sa. Ovaj laptop nije došao sa diskovima je oporavak voziti. Kako ga mogu vratiti isključiti pogon oporavak? Čitala sam knjigu i to nije pravi informativan.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.