![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam HP-6.000 Laptop koji ima bateriju uvijek ima problema sada neće dignuti na sve. Ja sam učinio ili primijetio sljedeće:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mislim da bi trebao isključiti hard disk još kao računalo će i dalje skrenite na čak i bez hard disk prisutan. Zvuči kao problem je malo više od toga Opsirnije
| |||
| |||
| Imam isti problem s istim laptop, nikad osim ja sam imao bateriju problema. Ja sam ga imao za nešto više od godinu dana, naravno samo van jamstvo. Svjetla će se uključiti i to će donijeti neke buke, ali onda će se isključiti svjetlo i ona će pokušati ponovo pokrenuti, monitor ostaje crn. Zvuk isto. Ona je radila jučer moning sasvim u redu, onda ja zatvorena poklopcem i ostavio ga za nekoliko sati i kad sam došao leđa to ne bi učinila ništa. Žalostan za konac oteti ali budući da imamo isti problem sam shvaćen bih dodati na njega. Thanks in advance, JA stvarno ištanje da biste dobili Internet čvrst, jer bez nje Ja sam zaglavi koristeći moje mame Toshiba sa Vidik. Čovjek sam propustiti XP |
|
| |||
| |||
| Imam čudan osjećaj da bi to mogla biti vaša matična ploča koja ima mana Matt C, dvostruko provjerite Vaše jamstvo, neki laptop dolazi sa 18 mjeseci jamstvo, ako je vaš jamstvo je 12 mjeseci i tek iz telefona Toshiba gore i imaju riječ njima, one bi mogle biti u dobrom raspoloženju i popravak besplatno ili po sniženoj cijeni (svibanj uzeti neki do sisa kako bi ih se složiti, lol) |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ga je preuzeo i misle da je hard disk. Htjeli mi to donijeti u diskovima koji je došao sa. Ovaj laptop nije došao sa diskovima je oporavak voziti. Kako ga mogu vratiti isključiti pogon oporavak? Čitala sam knjigu i to nije pravi informativan. |