kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

HP 6000 boot probléma

Reply

Téma eszközök
Old December 20, 2007, 20:38
Új tag Csoport

Default HP 6000 boot probléma

Nekem van egy HP 6000 laptop, ami mindig is az akkumulátor probléma most már nem indul el egyáltalán. Én megtettem, vagy tartani a következőket:
  • megpróbálkozott egy akkumulátort egy másik HP 6.000
  • hallgatta a hangokat Durning boot szekvencia
  • Észrevettük, hogy a kettő között a működésképtelenné azt hallani gondolat Az indítás a pontig, ahol a CPU ventillátor rúgások a pillanatra, majd megszólal (normál azt hiszem), de a merevlemez nem kezdődik a spin-és a laptop-ba megy a minta folyamatos újraindít.
  • A monitor nem látszik, hogy az elkövetkező sem
Any ideas on ez Appriciated, mint ebben az időben hajlamos vagyok azt hinni, hogy a merevlemez ment rosszul.

Thanx
Scarab77
Old December 21, 2007, 02:28
Donor Group

Nem hiszem, hogy akkor zárják ki a merevlemez, mint a számítógép még akkor is bekapcsolja nélkül is merevlemez jelen. Úgy hangzik, mint a probléma egy kicsit több, mint a indepth

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Old Január 6, 2008, 18:32
Új tag Csoport

Nekem van ugyanaz probléma-val azonos laptop, kivéve, én még soha nem volt akku problémák. Volt már, hogy alig több, mint egy év, persze csak úgy garancia. A fények bekapcsolja, és meg fog tenni némi zajt, de aztán a villanyt is kikapcsol, és megpróbálja újra elkezdeni, monitor sötét marad. Hangok ugyanaz. Ez munkás tegnap moning rendben, akkor én lezárta a fedőt, és hagyta, hogy néhány órát, és amikor jöttem vissza, hogy nem csinál semmit. Elnézést a szál eltérít, de mivel mi is pontosan ugyanazokkal a problémákkal gondoltam Hozzátenném hozzá. Thanks in advance, ÉN igazán akar-hoz kap ez fix, mert enélkül Beragadtam használ az én-mamák Toshiba-val Kilátás. Man I miss XP
Old Január 7, 2008, 10:57
Donor Group

Van egy furcsa érzésem, hogy lehet az alaplap, hogy van egy hibája Matt C, ellenőrizze a garancia, néhány laptop jött egy 18 hónapos garancia, ha a garancia 12 hónap, csak most végre telefon ostobaság, és néhány szót őket, lehet, hogy jó hangulatban és javítása, ingyen vagy csökkentett költség (eltarthat egy szívó fel kell kérni őket, hogy állapodjanak, lol)
Old Január 7, 2008, 11:49
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by zerocool View Post
Van egy furcsa érzésem, hogy lehet az alaplap, hogy van egy hibája Matt C, ellenőrizze a garancia, néhány laptop jött egy 18 hónapos garancia, ha a garancia 12 hónap, csak most végre telefon ostobaság, és néhány szót őket, lehet, hogy jó hangulatban és javítása, ingyen vagy csökkentett költség (eltarthat egy szívó fel kell kérni őket, hogy állapodjanak, lol)
Azt hiszem, talán egy kicsit zavaros neked. Nekem van egy HP dv6000. A Toshiba is my moms, semmi baj, hogy az egyik. Ez az én HP ez zavarodva. Megnéztem bele, és csak egy 1 év garancia és végül a múlt héten. Majd Mabey mit tehetek szerzés nekik, hogy ellepje, van egy helyi srác itt, hogy rögzíti azokat úgy, talán csak fog neki. Köszönöm!
Old Január 9, 2008, 06:30
Új tag Csoport

Vette be, és azt gondolják, hogy a merevlemez-meghajtót. Azt akarták, hogy a lemez jött be. Ez a laptop nem jött lemezek azt hasznosítási hajt. Hogyan állíthatom vissza le a helyreállítási hajt? Elolvastam a könyvet, és nem volt igazi informatív.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul elanorbreton A Windows operációs rendszerek 3 Október 2, 2009 15:10
Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma rajank Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 17. június 2009 22:35
Boot probléma canyonnehastings Általános fémáru Chat 22 6. december 2007 02:18
Boot probléma jemes Processzorok, alaplapok és RAM 3 1. október 2007 05:46
Boot probléma Tera Általános fémáru Chat 1 3. augusztus 2007 04:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.