![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy HP 6000 laptop, ami mindig is az akkumulátor probléma most már nem indul el egyáltalán. Én megtettem, vagy tartani a következőket:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy akkor zárják ki a merevlemez, mint a számítógép még akkor is bekapcsolja nélkül is merevlemez jelen. Úgy hangzik, mint a probléma egy kicsit több, mint a indepth
| |||
| |||
| Nekem van ugyanaz probléma-val azonos laptop, kivéve, én még soha nem volt akku problémák. Volt már, hogy alig több, mint egy év, persze csak úgy garancia. A fények bekapcsolja, és meg fog tenni némi zajt, de aztán a villanyt is kikapcsol, és megpróbálja újra elkezdeni, monitor sötét marad. Hangok ugyanaz. Ez munkás tegnap moning rendben, akkor én lezárta a fedőt, és hagyta, hogy néhány órát, és amikor jöttem vissza, hogy nem csinál semmit. Elnézést a szál eltérít, de mivel mi is pontosan ugyanazokkal a problémákkal gondoltam Hozzátenném hozzá. Thanks in advance, ÉN igazán akar-hoz kap ez fix, mert enélkül Beragadtam használ az én-mamák Toshiba-val Kilátás. Man I miss XP |
|
| |||
| |||
| Van egy furcsa érzésem, hogy lehet az alaplap, hogy van egy hibája Matt C, ellenőrizze a garancia, néhány laptop jött egy 18 hónapos garancia, ha a garancia 12 hónap, csak most végre telefon ostobaság, és néhány szót őket, lehet, hogy jó hangulatban és javítása, ingyen vagy csökkentett költség (eltarthat egy szívó fel kell kérni őket, hogy állapodjanak, lol) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Vette be, és azt gondolják, hogy a merevlemez-meghajtót. Azt akarták, hogy a lemez jött be. Ez a laptop nem jött lemezek azt hasznosítási hajt. Hogyan állíthatom vissza le a helyreállítási hajt? Elolvastam a könyvet, és nem volt igazi informatív. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul | elanorbreton | A Windows operációs rendszerek | 3 | Október 2, 2009 15:10 |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Boot probléma | canyonnehastings | Általános fémáru Chat | 22 | 6. december 2007 02:18 |
| Boot probléma | jemes | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 1. október 2007 05:46 |
| Boot probléma | Tera | Általános fémáru Chat | 1 | 3. augusztus 2007 04:06 |
| Téma eszközök | |
| |