פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

HP 6000 בעיה האתחול

Reply

שרשרת כלים
Old 20 דצמבר 2007, 20:38
קבוצת חברות חדשות

Default HP 6000 בעיה האתחול

יש לי מחשב נייד של HP 6000, כי תמיד יש בעיות הסוללה עכשיו זה לא אתחול בכלל. עשיתי או שנצפה הבאים:
  • ניסה הסוללה החלופית של HP 6000
  • הקשיב לקולות רצף האתחול Durning
  • הבחין בין שני אחד שמיש הולך חשב רצף האתחול לנקודה שבה מאוורר המעבד על בעיטות לרגע ואז יוצא (רגיל אני מאמין), אבל כונן קשיח אינו מתחיל ספין הנישא נכנס דפוס מתמשך של אתחול מחדש.
  • צג לעולם לא נראה אחד קדימה
כל הרעיונות על זה יהיה כמו appriciated בשלב זה אני נוטה להאמין כי הכונן הקשיח הלך רע.

Thanx
Scarab77
Old 21 דצמבר 2007, 02:28
קבוצת תורמים

אני לא חושב שאתה צריך לשלול את הכונן הקשיח של המחשב אך עדיין יהיה להפעיל גם בלי כונן קשיח הנוכחי. נשמע כאילו הבעיה היא קצת יותר מזה indepth

המערכת שלי: --

מעבד (ים):
2.4Ghz Intel Core 2 מרובע
לוח האם:
Acer EG31M
זיכרון RAM:
2 חלטורה DDR2 667
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 8400GS
כרטיס קול:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
כונן אופטי (S):
DVD-DVD + RW
Case / PSU:
Unbranded מקרה ו @ PSU 500 Watt
Cooling:
Stock
רשת / אינטרנט:
Realtek PCI-E gigabite NIC
צג (S):
19 "ו LCD 15 אינץ 'LCD
מערכת הפעלה (S):
טריפל אתחול - Windows Vista Ultimat
Old 6 ינואר 2008, 18:32
קבוצת חברות חדשות

יש לי אותה בעיה עם מחשב נייד דומה, אלא שאני אף פעם לא היו בעיות הסוללה. יש לי את זה מעט יותר משנה, כמובן רק מתוך אחריות. האורות נדלק וזה יעשה קצת רעש, אבל אז תסגור את האורות והוא ינסה להתחיל שוב, הצג נשאר חשוך. נשמע אותו דבר. זה עבד אתמול moning בסדר גמור, ואז סגרתי את המכסה השמאלי אותו כמה שעות כשחזרתי זה לא יעשה שום דבר. סליחה על חוט לחטוף אבל מאז יש לנו בעיות בדיוק חשבתי הייתי מוסיף לזה. תודה מראש, אני באמת רוצה לתקן את זה, כי בלי זה אני תקוע טושיבה באמצעות האמהות שלי עם ויסטה. גבר אני מתגעגע XP
Old 7 ינואר 2008, 10:57
קבוצת תורמים

יש לי הרגשה מוזרה האם זה יכול להיות שיש פגם מאט C שלך, בדוק האחריות שלך, כמה מחשבים ניידים מגיעים עם אחריות 18 חודש, אם האחריות היא 12 חודשים, רק מתוך טושיבה ויש לי את הטלפון עם מילה אותם, הם עלולים להיות במצב רוח טוב לתקן את זה בחינם או במחיר מופחת (עשוי לקחת קצת מתחנף להביא אותם להסכים, LOL)
Old 7 ינואר 2008, 11:49
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zerocool View Post
יש לי הרגשה מוזרה האם זה יכול להיות שיש פגם מאט C שלך, בדוק האחריות שלך, כמה מחשבים ניידים מגיעים עם אחריות 18 חודש, אם האחריות היא 12 חודשים, רק מתוך טושיבה ויש לי את הטלפון עם מילה אותם, הם עלולים להיות במצב רוח טוב לתקן את זה בחינם או במחיר מופחת (עשוי לקחת קצת מתחנף להביא אותם להסכים, LOL)
אני חושב שאולי יש לך קצת מבולבל. יש לי DV6000 של HP. Toshiba אמהות היא שלי, שום דבר לא בסדר עם זה. זה HP שלי כי הוא פישל. בדקתי את זה וזה רק 1 שנה אחריות זה הסתיים בשבוע שעבר. Mabey אני אראה מה אני יכול לעשות לקבל אותם כדי לכסות את זה, יש כאן בחור מקומי פותר אותם אז אני יכול פשוט לקחת לו אותה. תודה!
Old 9 ינואר 2008, 06:30
קבוצת חברות חדשות

לקח אותו והם חושבים שזה הכונן הקשיח. הם רצו להביא לי דיסקים כי זה בא עם. מחשב נייד זה לא בא עם דיסקים יש כונן התאוששות. כיצד אוכל לשחזר אותו לכונן ההתאוששות? קראתי את הספר, זה לא היה אמיתי אינפורמטיבי.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.