![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחשב נייד של HP 6000, כי תמיד יש בעיות הסוללה עכשיו זה לא אתחול בכלל. עשיתי או שנצפה הבאים:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא חושב שאתה צריך לשלול את הכונן הקשיח של המחשב אך עדיין יהיה להפעיל גם בלי כונן קשיח הנוכחי. נשמע כאילו הבעיה היא קצת יותר מזה indepth
| |||
| |||
| יש לי אותה בעיה עם מחשב נייד דומה, אלא שאני אף פעם לא היו בעיות הסוללה. יש לי את זה מעט יותר משנה, כמובן רק מתוך אחריות. האורות נדלק וזה יעשה קצת רעש, אבל אז תסגור את האורות והוא ינסה להתחיל שוב, הצג נשאר חשוך. נשמע אותו דבר. זה עבד אתמול moning בסדר גמור, ואז סגרתי את המכסה השמאלי אותו כמה שעות כשחזרתי זה לא יעשה שום דבר. סליחה על חוט לחטוף אבל מאז יש לנו בעיות בדיוק חשבתי הייתי מוסיף לזה. תודה מראש, אני באמת רוצה לתקן את זה, כי בלי זה אני תקוע טושיבה באמצעות האמהות שלי עם ויסטה. גבר אני מתגעגע XP |
|
| |||
| |||
| יש לי הרגשה מוזרה האם זה יכול להיות שיש פגם מאט C שלך, בדוק האחריות שלך, כמה מחשבים ניידים מגיעים עם אחריות 18 חודש, אם האחריות היא 12 חודשים, רק מתוך טושיבה ויש לי את הטלפון עם מילה אותם, הם עלולים להיות במצב רוח טוב לתקן את זה בחינם או במחיר מופחת (עשוי לקחת קצת מתחנף להביא אותם להסכים, LOL) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| לקח אותו והם חושבים שזה הכונן הקשיח. הם רצו להביא לי דיסקים כי זה בא עם. מחשב נייד זה לא בא עם דיסקים יש כונן התאוששות. כיצד אוכל לשחזר אותו לכונן ההתאוששות? קראתי את הספר, זה לא היה אמיתי אינפורמטיבי. |