mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

HP 6.000 boot problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 20, 2007, 20:38
Naujas Narys

Turiu HP 6.000 Laptop kad visada turi baterija problemų dabar bus ne boot at all. Aš padariau ar pastebėtas taip:
  • bandė bateriją iš alternatyvių HP 6.000
  • išklausytos skamba Metu krovimosi tvarka
  • Pastebėjome, kad tarp dviejų neveiksni vienas eina minties boot seka, kur ventiliatoriaus CPU prasideda nuo tada išeina trumpam išjungti (normalus aš manau), o kietąjį diską ar prasidėti su nugara ir nešiojamas kompiuteris pereina į nuolat iš naujo paleisti modelį.
  • Stebėti niekada atrodo ateiti arba
Bet tai būtų appriciated nes šiuo metu esu linkęs manyti, kad kietasis diskas buvo Gone Bad idėjas.

Thanx
Scarab77
Old Gruodis 21, 2007, 02:28
Donorų grupės

Nemanau, kad reikia atmesti kietajame diske dar kaip kompiuteris vis įjungti net be kietojo disko dabar. Panašiai kaip ir problema yra šiek tiek daugiau nei indepth

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 6 sausis 2008, 18:32
Naujas Narys

Turiu tą pačią problemą tą pačią nešiojamas, išskyrus aš niekada baterija problemų. Turėjau jį šiek tiek daugiau nei metus, žinoma tik iš garantinio. Žibintai bus įjungti ir jis bus padaryti kai triukšmo, bet tada žibintai bus išjungtas ir bandys vėl pradėti, stebėti lieka tamsus. Panašiai tą patį. Jis dirbo vakar moning viskas gerai, tada aš uždarytas dangtis ir paliko jį už kelių valandų, ir kai aš atėjau atgal ji negali nieko daryti. Atsiprašome už pokalbio svetimą, bet kadangi mes turime tas pačias problemas, I figured būtų pridėti prie jo. Thanks in advance, aš tikrai noriu ją gauti fiksuoto, nes be jo aš pakimba su mano mama Toshiba su Vista. Man I miss XP
Old 7 sausis 2008, 10:57
Donorų grupės

Turiu keistą jausmą, kad ji galėtų būti jūsų pagrindinę plokštę, kuri turi kaltės Matt C, patikrinkite savo garantijos, kai kurie nešiojamieji kompiuteriai ateina su 18 mėnesių garantija, jei jūsų Garantija 12 mėnesių ir tik šiek tiek iš telefono Toshiba daugiau ir turėti žodį , jie gali būti geros nuotaikos ir remontas jį nemokamai arba sumažinta kaina (gali užtrukti čiulpti iki priversti juos sutikti, lol)
Old 7 sausis 2008, 11:49
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by zerocool View Post
Turiu keistą jausmą, kad ji galėtų būti jūsų pagrindinę plokštę, kuri turi kaltės Matt C, patikrinkite savo garantijos, kai kurie nešiojamieji kompiuteriai ateina su 18 mėnesių garantija, jei jūsų Garantija 12 mėnesių ir tik šiek tiek iš telefono Toshiba daugiau ir turėti žodį , jie gali būti geros nuotaikos ir remontas jį nemokamai arba sumažinta kaina (gali užtrukti čiulpti iki priversti juos sutikti, lol)
Manau, gali būti supainiotas ya mažai. Turiu HP DV6000. Toshiba yra mano mama, nieko blogo, kad vienas. Jis mano, kad HP yra messed up. Tikrinant į tai ir jis turi tik 1 metų garantija ir jis baigėsi praeitą savaitę. I'll Mabey pamatyti, ką galiu apie tai, kaip juos padengti jo, turiu vaikiną, vietos čia nustato joms taip galiu tiesiog pasiimti jį. Ačiū!
Old Sausis 9, 2008, 06:30
Naujas Narys

Paėmė jį ir, jų manymu, tai yra kietajame diske. Jie norėjo man duoti į diskus, kad jis atėjo. Šis nešiojamas neateina su diskais ji atkūrimo diską. Kaip atkurti ji išjungti atkūrimo vairuoti? Skaitau knygą, ir ji nebuvo realios informacijos.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.