![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu HP 6.000 Laptop kad visada turi baterija problemų dabar bus ne boot at all. Aš padariau ar pastebėtas taip:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau, kad reikia atmesti kietajame diske dar kaip kompiuteris vis įjungti net be kietojo disko dabar. Panašiai kaip ir problema yra šiek tiek daugiau nei indepth
| |||
| |||
| Turiu tą pačią problemą tą pačią nešiojamas, išskyrus aš niekada baterija problemų. Turėjau jį šiek tiek daugiau nei metus, žinoma tik iš garantinio. Žibintai bus įjungti ir jis bus padaryti kai triukšmo, bet tada žibintai bus išjungtas ir bandys vėl pradėti, stebėti lieka tamsus. Panašiai tą patį. Jis dirbo vakar moning viskas gerai, tada aš uždarytas dangtis ir paliko jį už kelių valandų, ir kai aš atėjau atgal ji negali nieko daryti. Atsiprašome už pokalbio svetimą, bet kadangi mes turime tas pačias problemas, I figured būtų pridėti prie jo. Thanks in advance, aš tikrai noriu ją gauti fiksuoto, nes be jo aš pakimba su mano mama Toshiba su Vista. Man I miss XP |
|
| |||
| |||
| Turiu keistą jausmą, kad ji galėtų būti jūsų pagrindinę plokštę, kuri turi kaltės Matt C, patikrinkite savo garantijos, kai kurie nešiojamieji kompiuteriai ateina su 18 mėnesių garantija, jei jūsų Garantija 12 mėnesių ir tik šiek tiek iš telefono Toshiba daugiau ir turėti žodį , jie gali būti geros nuotaikos ir remontas jį nemokamai arba sumažinta kaina (gali užtrukti čiulpti iki priversti juos sutikti, lol) |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Paėmė jį ir, jų manymu, tai yra kietajame diske. Jie norėjo man duoti į diskus, kad jis atėjo. Šis nešiojamas neateina su diskais ji atkūrimo diską. Kaip atkurti ji išjungti atkūrimo vairuoti? Skaitau knygą, ir ji nebuvo realios informacijos. |