mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

HP 6.000 boot problēma

Reply

Thread Tools
Old Decembris 20, 2007, 20:38
New Member Group

Default HP 6.000 boot problēma

Man ir HP 6.000 klēpjdatoru, kas vienmēr ir bateriju problēmas, tagad tas nav boot vispār. Es esmu darījis vai jānovēro šādi:
  • mēģināja akumulatoru no vietnieks HP 6.000
  • klausījās skaņas durning boot secība
  • ievēroja, ka starp diviem nelietojamas viena iet doma boot secību, lai kur CPU ventilatoru kicks uz mirkli pēc tam nodziest (normāla es domāju), bet Cietā diska tas sāk griešanās un klēpjdatoru tērēta tipa nepārtrauktas reboots.
  • Uzraudzīt nekad, šķiet, nāk vai nu
Jebkurš tas būtu appriciated jo šajā laikā es sliecos domāt, ka cietais disks ir Gone Bad idejas.

Thanx
Scarab77
Old Decembris 21, 2007, 02:28
Donors Group

Es nedomāju, ka jums vajadzētu izslēgt cieto disku, vēl jo dators joprojām ieslēgt pat bez cietā diska klāt. Līdzīgi kā problēma ir nedaudz vairāk indepth nekā

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt
Dzesēšana:
STOCK
Tīkla / Internets:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD un 15 collu LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old Janvāris 6, 2008, 18:32
New Member Group

Man ir tāda pati problēma ar pašu laptop, izņemot man nekad nav bijis battery problēmas. Man ir bijusi spēkā nedaudz vairāk par gadu, protams, tikai no warranty. Gaismas būs ieslēgt un tas dos kādu troksni, bet tad apgaismojums būs shut off, un tā centīsies atkal kontrolē paliek tumšs. Izklausās pats. Tā strādāja vakar moning tikai naudas sodu, tad es slēgtu vāku un atstāj to dažas stundas, un, kad es atgriezos tas nedara neko. Sorry for thread nolaupīt, bet tā mums ir tieši tādas pašas problēmas es sapratu Es gribētu papildināt to. Thanks in advance, es tiešām gribu, lai saņemtu to nosaka, jo bez tā es esmu iestrēdzis izmanto manu mammu Toshiba ar Vista. Man I miss XP
Old Janvāris 7, 2008, 10:57
Donors Group

Man ir dīvaina sajūta, ka tas varētu būt jūsu mātesplates, ka ir kļūdas Matt C, vēlreiz pārbaudiet savu garantija, daži klēpjdatoru nāk ar 18 mēnešu garantija, ja jūsu garantija ir 12 mēneši un tikai tagad no telefona toshiba augšu un ir vārds, viņiem, viņi varētu būt labs garastāvoklis un remonts, to bez maksas vai par samazinātu maksu (var aizņemt kādu nepieredzējis pat panākt, lai viņi piekrīt, lol)
Old Janvāris 7, 2008, 11:49
New Member Group

Quote:
Originally Posted by zerocool View Post
Man ir dīvaina sajūta, ka tas varētu būt jūsu mātesplates, ka ir kļūdas Matt C, vēlreiz pārbaudiet savu garantija, daži klēpjdatoru nāk ar 18 mēnešu garantija, ja jūsu garantija ir 12 mēneši un tikai tagad no telefona toshiba augšu un ir vārds, viņiem, viņi varētu būt labs garastāvoklis un remonts, to bez maksas vai par samazinātu maksu (var aizņemt kādu nepieredzējis pat panākt, lai viņi piekrīt, lol)
Domāju, ka varētu sajaukt ya maz. Man ir HP DV6000. Toshiba ir mana moms, nekas nepareizs ar šo vienu. Tā ir mana HP, kas ir messed up. Es apmetāmies, un tas ir tikai 1 gadu garantiju, un tā beidzās pagājušajā nedēļā. Es mabey redzētu, ko es varu darīt liekot viņiem to segt, got puisis vietējā šeit, kas nosaka to, lai es varētu vienkārši ņemt to viņam. Pateicība!
Old Janvāris 9, 2008, 06:30
New Member Group

Ņēma to un viņi domā tas ir cietā diska. Viņi gribēja, lai ar diskiem, ienāca ar. Šis klēpjdators nenāca ar diskiem tas ir reģenerācijas disku. Kā es varu atjaunot pie atjaunošanas diska? Es izlasīju grāmatu un tā nav īsti informatīvi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.