![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir HP 6.000 klēpjdatoru, kas vienmēr ir bateriju problēmas, tagad tas nav boot vispār. Es esmu darījis vai jānovēro šādi:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nedomāju, ka jums vajadzētu izslēgt cieto disku, vēl jo dators joprojām ieslēgt pat bez cietā diska klāt. Līdzīgi kā problēma ir nedaudz vairāk indepth nekā
| |||
| |||
| Man ir tāda pati problēma ar pašu laptop, izņemot man nekad nav bijis battery problēmas. Man ir bijusi spēkā nedaudz vairāk par gadu, protams, tikai no warranty. Gaismas būs ieslēgt un tas dos kādu troksni, bet tad apgaismojums būs shut off, un tā centīsies atkal kontrolē paliek tumšs. Izklausās pats. Tā strādāja vakar moning tikai naudas sodu, tad es slēgtu vāku un atstāj to dažas stundas, un, kad es atgriezos tas nedara neko. Sorry for thread nolaupīt, bet tā mums ir tieši tādas pašas problēmas es sapratu Es gribētu papildināt to. Thanks in advance, es tiešām gribu, lai saņemtu to nosaka, jo bez tā es esmu iestrēdzis izmanto manu mammu Toshiba ar Vista. Man I miss XP |
|
| |||
| |||
| Man ir dīvaina sajūta, ka tas varētu būt jūsu mātesplates, ka ir kļūdas Matt C, vēlreiz pārbaudiet savu garantija, daži klēpjdatoru nāk ar 18 mēnešu garantija, ja jūsu garantija ir 12 mēneši un tikai tagad no telefona toshiba augšu un ir vārds, viņiem, viņi varētu būt labs garastāvoklis un remonts, to bez maksas vai par samazinātu maksu (var aizņemt kādu nepieredzējis pat panākt, lai viņi piekrīt, lol) |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ņēma to un viņi domā tas ir cietā diska. Viņi gribēja, lai ar diskiem, ienāca ar. Šis klēpjdators nenāca ar diskiem tas ir reģenerācijas disku. Kā es varu atjaunot pie atjaunošanas diska? Es izlasīju grāmatu un tā nav īsti informatīvi. |