![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam laptopa HP 6000, która zawsze ma obecnie problemy z baterii nie będzie uruchomić w ogóle. Mam zrobić lub obserwowane następujące brzmienie:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't think you should wykluczyć dysku twardym komputera, jak dotychczas, nadal włączyć nawet bez dysku twardego obecnej. Brzmi jak problem jest nieco więcej niż indepth
| |||
| |||
| Mam ten sam problem z tym samym laptopie, chyba nigdy nie miał problemów baterii. Miałem to zaledwie w ciągu roku, oczywiście tylko z gwarancji. Światła będą włączać i będzie dokonanie pewnych hałas, światło, ale potem będzie wyłączyć i będzie próbować uruchomić ponownie, monitor pozostaje ciemny. Brzmi to samo. Udało się wczoraj moning tylko grzywny, a następnie zamknięty i pokrywę w lewo i to na kilka godzin, a gdy wróciłem to nie wszystko. Przepraszamy za wątku uprowadzać ale ponieważ mamy te same problemy wyobraziłem chciałbym dodać do niej. Thanks in advance, I really wanna get to ustalone, ponieważ bez niego I'm stuck używając mojego moms Toshiba z Vista. Man I miss XP |
|
| |||
| |||
| Mam dziwne wrażenie, że to może być płyta główna, która ma winy Matt C, sprawdź gwarancji, niektóre laptopy pochodzą z gwarancja 18 miesięcy, jeśli jest gwarancja 12 miesięcy i dopiero na telefon Toshiba i ma słowo z nich, może być w dobrym nastroju i naprawy za darmo lub po obniżonej cenie (może trochę ssące do nich dostać do uzgodnienia, lol) |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Go i uważam, że jest to dysk twardy. Chcieli mnie wprowadzają w dyski, że pochodziła z. Ten laptop nie pochodzą z dysków ma odzyskiwania dysku. Jak przywrócić go odzyskiwania dysku? Czytam książkę i nie było prawdziwe informacje. |
![]() |
|
| Zakładki |