mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

HP 6000 boot problemă

Reply

Thread Tools
Old 20 decembrie 2007, 20:38
Noile state Group

Default HP 6000 boot problemă

Am un laptop HP 6000, care a are întotdeauna probleme bateria acum nu va boot de la toate. I-au făcut sau observat următoarele:
  • încercat o baterie de la un supleant HP 6000
  • ascultat de sunete durning secventa de boot
  • observat că între cele două inoperable a crezut ca se duce o secvenţă de boot, până la punctul în care CPU fan lovituri pe o clipă în alta, atunci se stinge (normal cred), dar pe hard disk pentru a nu începe spin şi laptop merge într-un model de reboots continuu.
  • Monitorul nu pare să fie pe venit
Orice idei cu privire la acest lucru ar fi appriciated ca în acest moment sunt înclinate să creadă că pe hard disc a mers rău.

Thanx
Scarab77
Old 21 decembrie 2007, 02:28
Grupul de donator

Nu cred că ar trebui să excludă pe hard disc încă în calitate de calculator va activa chiar şi fără un hard-disk prezent. Se pare ca problema este un pic mai mult decât faptul că indepth

Sistemul meu: --

Procesor (e):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Plăci de bază:
ACER EG31M
Memorie RAM:
2 gig DDR2 667
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Placă de sunet:
Realtek High Definition la bord
Hard Drive (e):
500GB + 250GB SATA 2 + 180gb
Optical Drive (e):
DVD + RW DVD
Cauza / PSU:
Unbranded de caz şi PSU @ 500 watt
Răcire:
STOCK
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite CNI
Monitor (e):
19 "LCD si 15 Inch LCD
Sistem de operare (e):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 6 ianuarie 2008, 18:32
Noile state Group

Eu am aceeasi problema cu acelasi laptop, cu excepţia nu am mai avut probleme bateria. Am avut-o pentru doar puţin peste un an, desigur doar din garanţie. Luminile se va activa şi va face ceva zgomot, dar apoi luminile vor închide şi va încerca să începeţi din nou, monitorul ramane întuneric. Sună la fel. A mers ieri moning bine, apoi am închis capacul şi lăsat-o timp de câteva ore şi când m-am intors nu ar face nimic. Ne pare rău pentru thread hijack dar din moment ce avem exact aceleasi probleme m-am gândit, aş adăuga la aceasta. Mulţumesc în avans, chiar vreau să-l fix, pentru că fără ea sunt lipite cu ajutorul meu de mame Toshiba cu Vista. Omul mi-e dor de XP
Old 7 ianuarie 2008, 10:57
Grupul de donator

Am un sentiment ciudat că s-ar putea să-ţi placa de bază care are o vina Matt C, dublu vă verificaţi în garanţie, unele laptopuri veni cu un 18 luni de garanţie, în cazul în garanţie este de 12 luni şi doar la telefon Toshiba până şi să aibă un cuvânt cu , ei ar putea să fie în toane bune şi repara gratuit sau la un cost redus (poate dura ceva supt până la a lua pe ei să fie de acord, lol)
Old 7 ianuarie 2008, 11:49
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de zerocool View Post
Am un sentiment ciudat că s-ar putea să-ţi placa de bază care are o vina Matt C, dublu vă verificaţi în garanţie, unele laptopuri veni cu un 18 luni de garanţie, în cazul în garanţie este de 12 luni şi doar la telefon Toshiba până şi să aibă un cuvânt cu , ei ar putea să fie în toane bune şi repara gratuit sau la un cost redus (poate dura ceva supt până la a lua pe ei să fie de acord, lol)
Crezi că ar fi putut da un pic confuz. Am un HP DV6000. Toshiba este a mea mame, nimic în neregulă cu asta. It's my HP, care este în bară. M-am uitat la ea şi numai ea are un 1 an garantie si sa încheiat săptămâna trecută. Mabey Voi vedea ce pot face despre ei pentru a acoperi aceasta, am primit un tip locale aici stabileşte că aşa s-ar putea sa le ia-o cu el. Mulţumesc!
Old 9 ianuarie 2008, 06:30
Noile state Group

Au luat-o în ei şi cred că este pe hard disc. Au vrut să-mi aduc din discurile pe care le însoţeşte. Acest laptop nu a venit cu discuri are o unitate de recuperare. Cum pot să-l restauraţi unitate de recuperare? Am citit cartea şi nu a fost real informativ.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.