menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

HP 6000 boot problém

Reply

Thread Tools
Old 20.prosince 2007, 20:38
Nový člen skupiny

Default HP 6000 boot problém

Mám Notebook HP 6000, ktorý má vždy batéria problémy teraz nechce zaviesť vôbec. Som urobil, alebo pozorovali nasledujúce:
  • Snažil náhradné batérie od spoločnosti HP 6000
  • počúval zvuky Durning zavádzaciu sekvenciu
  • všimli, že medzi oboma nepoužiteľná jeden ide myslel bootovacie sekvencie do bodu, kedy chladič procesora kopy na okamih potom zhasne (normálne verím), ale pevný disk sa začne točiť a notebook ide do vzoru nepretržitého znovuzrodenie.
  • Monitore objaví nikdy prísť na oboch
Akékoľvek myšlienky na to by appriciated ako v túto chvíľu som naklonený veriť, že pevný disk má gone bad.

Thanx
Scarab77
Old 21.prosince 2007, 02:28
Darcu Skupina

Nemyslím si, že by ste mali vylúčiť pevný disk počítača, ale ako by sa stále zapnúť aj bez pevného disku darček. Znie to ako problém je trochu viac, ako je indepth

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Old 6 januára 2008, 18:32
Nový člen skupiny

Mám rovnaký problém s rovnakým laptop, s výnimkou Nikdy som nemal problémy s batériou. Mal som to len niečo cez rok, avšak len z záruky. Svetlá sa zapnú a to bude robiť nejaký hluk, ale potom sa vypne svetla, a to sa pokúsi začať znova, monitor je tmavá. Znie to rovnaké. Fungovalo to včera moning v pohode, potom som zavrel veko a nechal ju na niekoľko hodín, a keď som sa vrátil, že by sa nič robiť. Ospravedlňujeme sa za vlákno, pretože sme sa uniesť, ale majú rovnaké problémy, Myslel som, že by som dodal k tomu. Thanks in advance, naozaj chcem, aby si to pevné, pretože bez neho I'm stuck using má mamičky Toshiba s Windows Vista. Man I miss XP
Old 7.ledna 2008, 10:57
Darcu Skupina

Mám divný pocit, že by to mohlo byť vaša základná doska, ktorá má chyba Matt C, je potrebné skontrolovať vaše nároky, niektoré notebooky sa dodávajú s 18 mesiacov záruka, ak je vaša záruka je 12 mesiacov a až z telefónu Toshiba sa a porozprávať sa s ne, mohli by byť v dobrej nálade a oprava je zadarmo alebo za zníženú cenu (môže trvať aj niekoľko odsáva sa ich prinútiť, aby sa dohodli, lol)
Old 7.ledna 2008, 11:49
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal zerocool View Post
Mám divný pocit, že by to mohlo byť vaša základná doska, ktorá má chyba Matt C, je potrebné skontrolovať vaše nároky, niektoré notebooky sa dodávajú s 18 mesiacov záruka, ak je vaša záruka je 12 mesiacov a až z telefónu Toshiba sa a porozprávať sa s ne, mohli by byť v dobrej nálade a oprava je zadarmo alebo za zníženú cenu (môže trvať aj niekoľko odsáva sa ich prinútiť, aby sa dohodli, lol)
Myslíš, že by som mohol mať ťa trochu zmätený. Mám HP dv6000. Toshiba je mojej mamy, nič zlého, že jedna. Je to moje HP, ktorá je posol autobus. Overil som si do nej a má len 1 rok záruka, a to skončilo minulý týždeň. I'll Mabe vidieť, čo sa dá robiť, ako dostať ich pôsobnosti na to, chlapíka miestnej tu rieši je tak, že by som mohol len vziať mu ho. Vďaka!
Old 9 januára 2008, 06:30
Nový člen skupiny

Vzal ju, a myslia si, že je pevný disk. Chceli, aby som priniesol v diskoch, že prišiel s. Tento prenosný počítač nebol dodaný s disky je využitie disku. Ako obnovím ho využitia disku? Čítal som knihu a to nie je reálne informatívne.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia elanorbreton Operačné systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém rajank Notebooky, Mobily a PDA 0 17. júna 2009 22:35
Problémy pri spúšťaní canyonnehastings Všeobecné Hardware Chat 22 6. December 2007 02:18
Problémy pri spúšťaní jemes Procesory, základné dosky & RAM 3 1 októbra 2007 05:46
Problémy pri spúšťaní Tera Všeobecné Hardware Chat 1 3. augusta 2007 04:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.