![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Notebook HP 6000, ktorý má vždy batéria problémy teraz nechce zaviesť vôbec. Som urobil, alebo pozorovali nasledujúce:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že by ste mali vylúčiť pevný disk počítača, ale ako by sa stále zapnúť aj bez pevného disku darček. Znie to ako problém je trochu viac, ako je indepth
| |||
| |||
| Mám rovnaký problém s rovnakým laptop, s výnimkou Nikdy som nemal problémy s batériou. Mal som to len niečo cez rok, avšak len z záruky. Svetlá sa zapnú a to bude robiť nejaký hluk, ale potom sa vypne svetla, a to sa pokúsi začať znova, monitor je tmavá. Znie to rovnaké. Fungovalo to včera moning v pohode, potom som zavrel veko a nechal ju na niekoľko hodín, a keď som sa vrátil, že by sa nič robiť. Ospravedlňujeme sa za vlákno, pretože sme sa uniesť, ale majú rovnaké problémy, Myslel som, že by som dodal k tomu. Thanks in advance, naozaj chcem, aby si to pevné, pretože bez neho I'm stuck using má mamičky Toshiba s Windows Vista. Man I miss XP |
|
| |||
| |||
| Mám divný pocit, že by to mohlo byť vaša základná doska, ktorá má chyba Matt C, je potrebné skontrolovať vaše nároky, niektoré notebooky sa dodávajú s 18 mesiacov záruka, ak je vaša záruka je 12 mesiacov a až z telefónu Toshiba sa a porozprávať sa s ne, mohli by byť v dobrej nálade a oprava je zadarmo alebo za zníženú cenu (môže trvať aj niekoľko odsáva sa ich prinútiť, aby sa dohodli, lol) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Vzal ju, a myslia si, že je pevný disk. Chceli, aby som priniesol v diskoch, že prišiel s. Tento prenosný počítač nebol dodaný s disky je využitie disku. Ako obnovím ho využitia disku? Čítal som knihu a to nie je reálne informatívne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia | elanorbreton | Operačné systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Problémy pri spúšťaní | canyonnehastings | Všeobecné Hardware Chat | 22 | 6. December 2007 02:18 |
| Problémy pri spúšťaní | jemes | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 1 októbra 2007 05:46 |
| Problémy pri spúšťaní | Tera | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 3. augusta 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |