мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

ХП 6000 боот проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Нов 2007, 20:38
Нови члан групе

Default ХП 6000 боот проблем

Имам ХП 6000 Лаптоп да је увек има проблема са батеријом сада неће боот уопште. Имам испуњавања или посматрано је следеће:
  • Покушали батерију из алтернативни ХП 6000
  • слушали звук Дурнинг боот секуенце
  • приметили да се између два неоперабилан једна мисао иде боот секуенце до места где ЦПУ фан Кицкс тренутака потом одлази на офф (нормална верујем), али тврди диск се почети Спин и лаптоп иде у обрасцу континуираног поновно подизање система.
  • Монитор не јавља се ни на
Било који идеја на овом апприциатед како би се у овом тренутку сам склонији вјеровати да је хард диск је отишао лоше.

Тханкс
Сцараб77
Old 21. Нов 2007, 02:28
Донаторска Група

ЈА донт 'мислити те треба искљуццио хард диск како рачунар још увек би укључили и без хард диска представити. Звучи као проблем је мало више од тога индептх

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 6. Мар 2008, 18:32
Нови члан групе

Имам исти проблем са истим лаптоп, осим Никада нисам имала проблема са батеријом. Сам га за нешто преко годину дана, наравно, само из гаранције. Фарова ће укључити и то ће донети неке буке, али онда ће се искључити расвјету и она ће се покушати поново покретање, монитор остаје тамно. Звук исто. То израђен праведан прекид монинг јучер, па сам затворио поклопац и оставио га за неколико сати и кад сам се вратио не би ништа учинити. Нажалост за нит киднаповати али пошто ми имамо исти проблем сам схватио бих додај на њу. Тханкс ин адванце, ЈА стварно оскудица за добити то фиксни, јер без њега сам заглави користећи мој момс Тосхиба са Видик. Човек сам пропустити КСП
Old 7. Јул 2008, 10:57
Донаторска Група

Имам чудан осећај да би то могло бити твој матична плоча која има мана Матт Ц, проверите ваш гаранција, неки лаптоп долази са 18 месеци гаранцију, ако је ваш гаранција је 12 месеци и тек је телефон Тосхиба и имају реч са Они могу бити у добром расположењу и поправити га бесплатно или на смањени трошкови (мај потрајати неко сиса до њих доћи на договор, лол)
Old 7. Јул 2008, 11:49
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы зероцоол View Post
Имам чудан осећај да би то могло бити твој матична плоча која има мана Матт Ц, проверите ваш гаранција, неки лаптоп долази са 18 месеци гаранцију, ако је ваш гаранција је 12 месеци и тек је телефон Тосхиба и имају реч са Они могу бити у добром расположењу и поправити га бесплатно или на смањени трошкови (мај потрајати неко сиса до њих доћи на договор, лол)
Мислим да би могли да имају збуњени ыа мало. Имам ХП ДВ6000. Тхе Тосхиба је мој момс, ништа неправда с тај један. То је мој КС који је мессед уп. ЈА чек у њу и то само има гаранција 1 година, а завршен је прошле недеље. Мабеы ћу видети шта могу да урадим у вези узимајући их да прекр га је добио локални момак овде да поправља их тако да сам можда само однесите га к њему. Хвала!
Old 9. Јул 2008, 06:30
Нови члан групе

Узеше га и они мисле да је хард диск. Они су хтели да доведу у дискове које сте добили с. Овај лаптоп није дошао са дисковима има опоравак погон. Како да вратим га искључите опоравак возити? Прочитала сам књигу и није било реалне информативан.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот еланорбретон Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Окт 2009 15:10
Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема рајанк Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 17. јуна 2009 22:35
Боот проблем цаныоннехастингс Генерал Хардуаре Цхат 22 6 децембар 2007 02:18
Боот проблем јемес ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 1 октобар 2007 05:46
Боот проблем Тера Генерал Хардуаре Цхат 1 3 аугуст 2007 04:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц