![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам ХП 6000 Лаптоп да је увек има проблема са батеријом сада неће боот уопште. Имам испуњавања или посматрано је следеће:
Тханкс Сцараб77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА донт 'мислити те треба искљуццио хард диск како рачунар још увек би укључили и без хард диска представити. Звучи као проблем је мало више од тога индептх
| |||
| |||
| Имам исти проблем са истим лаптоп, осим Никада нисам имала проблема са батеријом. Сам га за нешто преко годину дана, наравно, само из гаранције. Фарова ће укључити и то ће донети неке буке, али онда ће се искључити расвјету и она ће се покушати поново покретање, монитор остаје тамно. Звук исто. То израђен праведан прекид монинг јучер, па сам затворио поклопац и оставио га за неколико сати и кад сам се вратио не би ништа учинити. Нажалост за нит киднаповати али пошто ми имамо исти проблем сам схватио бих додај на њу. Тханкс ин адванце, ЈА стварно оскудица за добити то фиксни, јер без њега сам заглави користећи мој момс Тосхиба са Видик. Човек сам пропустити КСП |
|
| |||
| |||
| Имам чудан осећај да би то могло бити твој матична плоча која има мана Матт Ц, проверите ваш гаранција, неки лаптоп долази са 18 месеци гаранцију, ако је ваш гаранција је 12 месеци и тек је телефон Тосхиба и имају реч са Они могу бити у добром расположењу и поправити га бесплатно или на смањени трошкови (мај потрајати неко сиса до њих доћи на договор, лол) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Узеше га и они мисле да је хард диск. Они су хтели да доведу у дискове које сте добили с. Овај лаптоп није дошао са дисковима има опоравак погон. Како да вратим га искључите опоравак возити? Прочитала сам књигу и није било реалне информативан. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема | рајанк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 17. јуна 2009 22:35 |
| Боот проблем | цаныоннехастингс | Генерал Хардуаре Цхат | 22 | 6 децембар 2007 02:18 |
| Боот проблем | јемес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 1 октобар 2007 05:46 |
| Боот проблем | Тера | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 3 аугуст 2007 04:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |