az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

HP 6000 açılış sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 20 Aralık 2007, 20:38
Yeni Üye Grubu

Default HP 6000 açılış sorunu

Ben 6.000 HP Dizüstü her zaman pil sorunlarını artık o alışkanlık 'çizme hiç sahiptir var. Yaptım veya aşağıdaki görülmektedir:
  • alternatif bir HP 6.000 bir pil çalıştı
  • Durning önyükleme sırası sesleri dinledi
  • arasında bu iki ameliyat edilemez bir noktaya CPU fan bir an sonra kapalı (normal inanıyorum gider günü başladı önyükleme sırası düşünce gider) ama fark Sabit Disk ve dizüstü dönmeye başlar yok sürekli yeniden doğmuş gibi bir desen gider.
  • Monitör ya hadi görünüyor asla
Bu ben bu sabit disk kötü gitti inanmaya meyilli am şu anda appriciated olacağını da herhangi bir fikir.

Thanx
Scarab77
Old 21 Aralık 2007, 02:28
Bağış Grubu

Ben henüz bilgisayar olarak hala açmak istiyorsunuz sabit disk ekarte gereken bir sabit sürücü mevcut olmadan da sanmıyorum. Sorun benziyor biraz bundan daha indepth olduğunu

Benim Sistemi: --

İşlemci (ler):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Anakart:
ACER EG31M
RAM hafıza:
2 GIG DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8400GS
Ses Kartı:
Realtek High Definition Onboard
Sabit Disk (ler):
500gb + 250GB + 180gb SATA 2
Optik Sürücü (ler):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Unbranded Davası ve PSU 500 Watt @
Soğutma:
STOK
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitör (ler):
19 "LCD ve 15 inç LCD
İşletim Sistemi (ler):
Üçlü Önyükleme - Windows Vista Ultimat
Old 6 Ocak 2008, 18:32
Yeni Üye Grubu

Ben aynı dizüstü ile aynı sorun, pil sorunları hiç dışında i var. I JUST için bir yıl, elbette sadece dışarı garanti o oldu. Işıkları ve bazı gürültü yapar, ama sonra ışıkları kapanır ve yeniden başlatmak için çalışacağız, ekran karanlık kalır. Aynı geliyor. Dün it just fine moning çalıştı, sonra kapağı kapalı ve bir kaç saat için sol ve ne zaman geriye hiçbir şey diye geldim. Çünkü ben ona eklersiniz düşündüm aynı sorun iplik kaçırmak için değil, üzgünüm. Thanks in advance, gerçekten sabit almak için, çünkü ben Vista ile benim anneler Toshiba kullanarak takılıp kulüpler olmadan istiyorum. Man I miss XP
Old 7 Ocak 2008, 10:57
Bağış Grubu

Eğer garanti 12 ay ve telefon toshiba kadar sadece ve sadece dışarı bir kelime ile var olduğunu, bazı dizüstü bilgisayarlar bir 18 aylık garanti ile gelmek garip bir duygu bu bir hata Matt C sahip anakartınız çift garantinizi kontrol olabilir var onları, onlar iyi bir ruh halinde olabilir ve ücretsiz ya da düşük bir maliyetle (onları, lol) kabul etmek için bazı emme sürebilir için onarım
Old 7 Ocak 2008, 11:49
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by zerocool View Post
Eğer garanti 12 ay ve telefon toshiba kadar sadece ve sadece dışarı bir kelime ile var olduğunu, bazı dizüstü bilgisayarlar bir 18 aylık garanti ile gelmek garip bir duygu bu bir hata Matt C sahip anakartınız çift garantinizi kontrol olabilir var onları, onlar iyi bir ruh halinde olabilir ve ücretsiz ya da düşük bir maliyetle (onları, lol) kabul etmek için bazı emme sürebilir için onarım
Seni biraz karışık olabilir düşünün. Bir HP dv6000 var. Toshiba benim anneler, yanlış bir tarafı yok, bir. Benim HP berbat budur. Bunu içine kontrol ve sadece 1 yıl garantisi vardır ve geçen hafta sona erdi. Ben mabey bunu karşılamak için onları alma hakkında neler yapabileceğini, bu düzeltmeleri onları ben de ona sürebilir bir adam var burada yerel görürsünüz. Teşekkürler!
Old 9 Ocak 2008, 06:30
Yeni Üye Grubu

Içine aldı ve bunu sabit disk olduğunu düşünüyorum. Beni bu ile gelen diskler getirmek istedim. Bu dizüstü bilgisayar diskleri ile bir kurtarma sürücü vardır gelmedi. Nasıl kurtarma sürücü o uzakta geri getirebilirim? Ben ve kitap okumak bilgilendirici gerçek değildi.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından