![]() |
|
| |||
| |||
| Ben 6.000 HP Dizüstü her zaman pil sorunlarını artık o alışkanlık 'çizme hiç sahiptir var. Yaptım veya aşağıdaki görülmektedir:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben henüz bilgisayar olarak hala açmak istiyorsunuz sabit disk ekarte gereken bir sabit sürücü mevcut olmadan da sanmıyorum. Sorun benziyor biraz bundan daha indepth olduğunu
| |||
| |||
| Ben aynı dizüstü ile aynı sorun, pil sorunları hiç dışında i var. I JUST için bir yıl, elbette sadece dışarı garanti o oldu. Işıkları ve bazı gürültü yapar, ama sonra ışıkları kapanır ve yeniden başlatmak için çalışacağız, ekran karanlık kalır. Aynı geliyor. Dün it just fine moning çalıştı, sonra kapağı kapalı ve bir kaç saat için sol ve ne zaman geriye hiçbir şey diye geldim. Çünkü ben ona eklersiniz düşündüm aynı sorun iplik kaçırmak için değil, üzgünüm. Thanks in advance, gerçekten sabit almak için, çünkü ben Vista ile benim anneler Toshiba kullanarak takılıp kulüpler olmadan istiyorum. Man I miss XP |
|
| |||
| |||
| Eğer garanti 12 ay ve telefon toshiba kadar sadece ve sadece dışarı bir kelime ile var olduğunu, bazı dizüstü bilgisayarlar bir 18 aylık garanti ile gelmek garip bir duygu bu bir hata Matt C sahip anakartınız çift garantinizi kontrol olabilir var onları, onlar iyi bir ruh halinde olabilir ve ücretsiz ya da düşük bir maliyetle (onları, lol) kabul etmek için bazı emme sürebilir için onarım |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Içine aldı ve bunu sabit disk olduğunu düşünüyorum. Beni bu ile gelen diskler getirmek istedim. Bu dizüstü bilgisayar diskleri ile bir kurtarma sürücü vardır gelmedi. Nasıl kurtarma sürücü o uzakta geri getirebilirim? Ben ve kitap okumak bilgilendirici gerçek değildi. |