менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

HP 6000 завантаження проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 грудня 2007, 20:38
Нові члени групи

Default HP 6000 завантаження проблема

У мене є ноутбук HP 6000, який завжди має батарею проблем тепер не завантажується взагалі. Я зробив і спостерігав таке:
  • намагався акумулятор з альтернативних HP 6000
  • прислухався до звуків Дернінг послідовність завантаження
  • зауважив, що між цими двома виходить з ладу однієї думки послідовність завантаження до точки, де процесорного вентилятора ногою на хвилину потім йде (я вважаю, нормальна), але жорсткий диск чи почати обертатися і ноутбук переходить в модель безперервного перезавантажень.
  • Моніторі не з'являється прийти або
Будь-які ідеї з цього питання буде Appriciated оскільки в цей час я схильний вірити, що на жорсткому диску Gone Bad.

Thanx
Scarab77
Old 21 грудня 2007, 02:28
Донор групи

Я не думаю, що ви повинні виключити свій диск Однак, як комп'ютер ще включити навіть без жорсткого диска справжньому. Схоже, проблема є дещо більш поглиблене, ніж

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 6 січня 2008, 18:32
Нові члени групи

У мене та ж проблема з такою ж ноутбук, тільки я ніколи не мав проблем батареї. Я користуюся ним трохи більше року, звичайно, тільки з гарантії. Фари будуть включатися і це буде зробити деякий шум, але потім ліхтарі будуть відключені і буде намагатися запустити знову, монітор залишається темним. Звучить однаково. Вона працювала вчора moning лише штрафом, то я закрив кришку і залишили його на декілька годин, і коли я повернувся, він не буде нічого робити. Вибачте за потоком угону, але оскільки у нас є ті ж самі проблеми, які я вважав, що я хотів би додати до нього. Спасибо заранее, я дійсно хочу отримати його фіксованою, оскільки без нього я застряг допомогою моєї мами Toshiba з Vista. Людина я скучаю XP
Old 7 січня 2008, 10:57
Донор групи

У мене дивне відчуття, що вона могла б бути ваша материнська плата, яка має провини Метта С, перевірте вашу гарантію, деякі ноутбуки поставляються з гарантією 18 місяців, якщо ваша гарантія становить 12 місяців, і лише тільки з телефону Toshiba і поговорити з , вони можуть бути в гарному настрої і відновити її безкоштовно або за зниженими цінами (це може зайняти деякий подлізиваніе, щоб змусити їх погодитися, LOL)
Old 7 січня 2008, 11:49
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав ZeroCool View Post
У мене дивне відчуття, що вона могла б бути ваша материнська плата, яка має провини Метта С, перевірте вашу гарантію, деякі ноутбуки поставляються з гарантією 18 місяців, якщо ваша гарантія становить 12 місяців, і лише тільки з телефону Toshiba і поговорити з , вони можуть бути в гарному настрої і відновити її безкоштовно або за зниженими цінами (це може зайняти деякий подлізиваніе, щоб змусити їх погодитися, LOL)
Подумайте я б змішувати Я. мало. Я DV6000 HP. Toshiba є моя мама, нічого поганого в тому, що один. Це моя HP, яка все змішалося. Я перевірив у неї, і він має тільки 1 рік гарантії і вона завершилася минулого тижня. Mabey я подивлюся, що можна зробити про отримання їм покрити його, отримав тут місцевий хлопець, який встановлює їх так, я міг би просто прийняти його до нього. Спасибо!
Old 9 січня 2008, 06:30
Нові члени групи

Прийняв його і думають, що це жорсткий диск. Вони хотіли, щоб принести в дисках, що вона прийшла з. Цей ноутбук не прийшов з дисками, має відновлення диска. Як мені відновити її з диска відновлення? Я прочитав книгу і не було реальних інформативними.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується elanorbreton Операційні системи Windows 3 2 жовтня 2009 15:10
Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема rajank Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 17 червня 2009 22:35
Проблеми завантаження canyonnehastings Генеральний обладнання чат 22 6 грудня 2007 02:18
Проблеми завантаження jemes Процесори, материнські плати RAM & 3 1 жовтня 2007 05:46
Проблеми завантаження Тера Генеральний обладнання чат 1 3 серпня 2007 04:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.