![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ноутбук HP 6000, який завжди має батарею проблем тепер не завантажується взагалі. Я зробив і спостерігав таке:
Thanx Scarab77 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не думаю, що ви повинні виключити свій диск Однак, як комп'ютер ще включити навіть без жорсткого диска справжньому. Схоже, проблема є дещо більш поглиблене, ніж
| |||
| |||
| У мене та ж проблема з такою ж ноутбук, тільки я ніколи не мав проблем батареї. Я користуюся ним трохи більше року, звичайно, тільки з гарантії. Фари будуть включатися і це буде зробити деякий шум, але потім ліхтарі будуть відключені і буде намагатися запустити знову, монітор залишається темним. Звучить однаково. Вона працювала вчора moning лише штрафом, то я закрив кришку і залишили його на декілька годин, і коли я повернувся, він не буде нічого робити. Вибачте за потоком угону, але оскільки у нас є ті ж самі проблеми, які я вважав, що я хотів би додати до нього. Спасибо заранее, я дійсно хочу отримати його фіксованою, оскільки без нього я застряг допомогою моєї мами Toshiba з Vista. Людина я скучаю XP |
|
| |||
| |||
| У мене дивне відчуття, що вона могла б бути ваша материнська плата, яка має провини Метта С, перевірте вашу гарантію, деякі ноутбуки поставляються з гарантією 18 місяців, якщо ваша гарантія становить 12 місяців, і лише тільки з телефону Toshiba і поговорити з , вони можуть бути в гарному настрої і відновити її безкоштовно або за зниженими цінами (це може зайняти деякий подлізиваніе, щоб змусити їх погодитися, LOL) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Прийняв його і думають, що це жорсткий диск. Вони хотіли, щоб принести в дисках, що вона прийшла з. Цей ноутбук не прийшов з дисками, має відновлення диска. Як мені відновити її з диска відновлення? Я прочитав книгу і не було реальних інформативними. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Проблеми завантаження | canyonnehastings | Генеральний обладнання чат | 22 | 6 грудня 2007 02:18 |
| Проблеми завантаження | jemes | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 1 жовтня 2007 05:46 |
| Проблеми завантаження | Тера | Генеральний обладнання чат | 1 | 3 серпня 2007 04:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |