![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е повече от година стар лаптоп. Когато включа моята dv9500 лаптоп, ще получите черен екран. Въпреки това, когато аз или преместване на екрана нагоре и надолу няколко пъти или чук дъното на екрана панела с пръст няколко пъти, той идва нагоре. Аз тествани на батерията, тя изглежда да е наред. Въпреки това, когато се изпитва с моя външен монитор, нищо cames създаден на всички, независимо какво има в моя лаптоп екран. Май ми е видео карта, но не съм сигурен. Аз също мисля за inverter, VGA, но ми се не работи с външен монитор! Всякакви предложения за моя проблем, ще бъде оценена! Моята гаранция е изтекъл преди 5 месеца. Благодарности, Джими |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Определено звучи като графична карта, за мен, ако това е inverter външните екрана ще работят
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп на екрана е станал малък | haseeb | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 4 февруари 2009 22:10 |
| Лаптоп екрана проблем | sechmo | Общи Хардуер Чат | 3 | 12 Юни 2008 09:15 |
| Счупи лаптоп екран | Keys767 | Лаптопи, Mobiles & текст | 14 | 13 Jan 2008 12:28 |
| HI клас лаптоп екран Проблем | helpmeoutpeeps | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 2-ро Jan 2008 14:23 |
| Лаптоп екрана помогне .... | кости | Общи Хардуер Чат | 3 | 28 май 2007 г. 23:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |