menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

HP DV9500US Laptop obrazovky Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 02:35
Nový člen skupiny

Default HP DV9500US Laptop obrazovky Problem

To je více než rok starý notebook. Když jsem se zase na mém notebooku dv9500, mám černou obrazovku. Nicméně, když jsem ani pohybovat na obrazovce nahoru a dolů několikrát zaklepat nebo dolní obrazovky panel s mým prstem několikrát, že jde nahoru.

I zkouší baterie, zdálo se to být ok. Nicméně, když se zkouší s mou externí monitor, nic cames se na všechny bez ohledu na to, co jsem na mém notebooku obrazovce.

Můj odhad je pro grafickou kartu, ale nejsem si jist. Já jsem také přemýšlel o invertor, ale z mého VGA nepracuje s externí monitor! Jakékoli návrhy na můj problém by ocenil! Moje záruka skončila 5 měsíci.

Díky,

Jimmy
Old 19. června 2009, 15:33
Dárce Skupina

Default HP DV9500US Laptop obrazovky Problem

Určitě zní jako grafické karty se mi, kdyby bylo na invertor vnějšího displeje, by práce

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Obrazovka notebooku stala Menší haseeb Notebooky, Mobily a PDA 6 4. února 2009 22:10
Obrazovky notebooku problém sechmo Obecné Hardware Chat 3 12. června 2008 09:15
Laptop rozbité obrazovky Keys767 Notebooky, Mobily a PDA 14 13. ledna 2008 12:28
HI stupeň Laptop obrazovky Problem helpmeoutpeeps Notebooky, Mobily a PDA 3 2. ledna 2008 14:23
Obrazovky notebooku pomoci .... Kosti Obecné Hardware Chat 3 28. května 2007 23:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.