![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je více než rok starý notebook. Když jsem se zase na mém notebooku dv9500, mám černou obrazovku. Nicméně, když jsem ani pohybovat na obrazovce nahoru a dolů několikrát zaklepat nebo dolní obrazovky panel s mým prstem několikrát, že jde nahoru. I zkouší baterie, zdálo se to být ok. Nicméně, když se zkouší s mou externí monitor, nic cames se na všechny bez ohledu na to, co jsem na mém notebooku obrazovce. Můj odhad je pro grafickou kartu, ale nejsem si jist. Já jsem také přemýšlel o invertor, ale z mého VGA nepracuje s externí monitor! Jakékoli návrhy na můj problém by ocenil! Moje záruka skončila 5 měsíci. Díky, Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Určitě zní jako grafické karty se mi, kdyby bylo na invertor vnějšího displeje, by práce
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Obrazovka notebooku stala Menší | haseeb | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 4. února 2009 22:10 |
| Obrazovky notebooku problém | sechmo | Obecné Hardware Chat | 3 | 12. června 2008 09:15 |
| Laptop rozbité obrazovky | Keys767 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 13. ledna 2008 12:28 |
| HI stupeň Laptop obrazovky Problem | helpmeoutpeeps | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 2. ledna 2008 14:23 |
| Obrazovky notebooku pomoci .... | Kosti | Obecné Hardware Chat | 3 | 28. května 2007 23:27 |
| Thread Nástroje | |
| |