μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

HP DV9500US Laptop Screen Problem

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 02:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP DV9500US Laptop Screen Problem

Αυτό είναι πάνω από ένα χρόνο παλιό φορητό υπολογιστή. Όταν τη σειρά μου για dv9500 laptop, έχω μαύρη οθόνη. Ωστόσο, όταν μετακινούνται, είτε στην οθόνη πάνω και κάτω μερικές φορές ή να χτυπήσει το κάτω μέρος της οθόνης πάνελ με το δάχτυλό μου μερικές φορές, που έρχεται.

Θα δοκιμαστεί η μπαταρία, φάνηκε να είναι εντάξει. Ωστόσο, όταν δοκιμάζονται με εξωτερική οθόνη μου, τίποτα δεν cames σε όλα τα ανεξάρτητα αυτά που έχω για οθόνη φορητού υπολογιστή μου.

My μαντέψω είναι η κάρτα βίντεο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σκέφτομαι επίσης τον inverter, αλλά μου VGA out δεν λειτουργεί με εξωτερική οθόνη! Τυχόν προτάσεις για το πρόβλημά μου θα εκτιμηθεί! Η εγγύηση έχει λήξει 5 μήνες πριν.

Ευχαριστώ,

Jimmy
Old 19η Ιουν. 2009, 15:33
Ομάδα Δωρητών

Default HP DV9500US Laptop Screen Problem

Σίγουρα ακούγεται σαν κάρτα γραφικών μου, αν ήταν ο inverter την εξωτερική οθόνη θα λειτουργούσε

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Laptop Screen έχει γίνει Μικρότερες Haseeb Laptops, Κινητά & PDA 6 4 Φεβ 2009 22:10
Laptop οθόνη πρόβλημα sechmo Γενική Συζήτηση Hardware 3 12 Ιουν 2008 09:15
Θρυμματιστούν Laptop Screen Keys767 Laptops, Κινητά & PDA 14 13 Ιαν 2008 12:28
HI Βαθμού Laptop Screen Problem helpmeoutpeeps Laptops, Κινητά & PDA 3 2η Ιαν 2008 14:23
Laptop οθόνη βοηθήσει .... οστά Γενική Συζήτηση Hardware 3 28 Μαΐου 2007 23:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.