![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πάνω από ένα χρόνο παλιό φορητό υπολογιστή. Όταν τη σειρά μου για dv9500 laptop, έχω μαύρη οθόνη. Ωστόσο, όταν μετακινούνται, είτε στην οθόνη πάνω και κάτω μερικές φορές ή να χτυπήσει το κάτω μέρος της οθόνης πάνελ με το δάχτυλό μου μερικές φορές, που έρχεται. Θα δοκιμαστεί η μπαταρία, φάνηκε να είναι εντάξει. Ωστόσο, όταν δοκιμάζονται με εξωτερική οθόνη μου, τίποτα δεν cames σε όλα τα ανεξάρτητα αυτά που έχω για οθόνη φορητού υπολογιστή μου. My μαντέψω είναι η κάρτα βίντεο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σκέφτομαι επίσης τον inverter, αλλά μου VGA out δεν λειτουργεί με εξωτερική οθόνη! Τυχόν προτάσεις για το πρόβλημά μου θα εκτιμηθεί! Η εγγύηση έχει λήξει 5 μήνες πριν. Ευχαριστώ, Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα ακούγεται σαν κάρτα γραφικών μου, αν ήταν ο inverter την εξωτερική οθόνη θα λειτουργούσε
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop Screen έχει γίνει Μικρότερες | Haseeb | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 4 Φεβ 2009 22:10 |
| Laptop οθόνη πρόβλημα | sechmo | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 12 Ιουν 2008 09:15 |
| Θρυμματιστούν Laptop Screen | Keys767 | Laptops, Κινητά & PDA | 14 | 13 Ιαν 2008 12:28 |
| HI Βαθμού Laptop Screen Problem | helpmeoutpeeps | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 2η Ιαν 2008 14:23 |
| Laptop οθόνη βοηθήσει .... | οστά | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 28 Μαΐου 2007 23:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |