mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

HP DV9500US Laptop ekrano problema

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 02:35
Naujas Narys

Default HP DV9500US Laptop ekrano problema

Tai daugiau nei metų nešiojamas. Kai aš savo ruožtu mano dv9500 nešiojamas, man juodas ekranas. Tačiau, kai aš arba perkelti į ekraną aukštyn ir žemyn keletą kartų trankyti arba apačioje ekrano plokštės su mano pirštu keletą kartų, ji pasirodo.

Aš išbandyti baterija, atrodė, bus gerai. Tačiau, kai bandoma su mano išorinis monitorius, nieko cames sudaryti ne visiems, nepaisant ką aš mano nešiojamas ekranas.

Spėju, vaizdo plokštė, bet aš nesu įsitikinęs. Aš taip pat galvoju INVERTER, bet mano VGA out neveikia su išorinio monitoriaus! Bet mano problema pasiūlymai bus vertinami! Mano garantija pasibaigė 5 mėnesius.

Ačiū,

Jimmy
Old Birželis 19, 2009, 15:33
Donorų grupės

Default HP DV9500US Laptop ekrano problema

Tikrai skamba kaip grafinės kortelės su manimi, jei jis buvo INVERTER Išorinis ekranas veiks

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.