mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

HP DV9500US Laptop Screen Problem

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 19, 2009, 02:35
New Member Group

Default HP DV9500US Laptop Screen Problem

Tas ir vairāk nekā gadu vecs klēpjdators. Kad es savukārt mana dv9500 klēpjdatoru, man melns ekrāns. Taču, kad es vai nu pārvietot ekrāna augšu un uz leju vairākas reizes, vai pieklauvēt apakšējā ekrāna panelis ar pirkstu vairākas reizes, tas nāk uz augšu.

Es testē akumulatoru, tas šķita ok. Tomēr, ja es testē kopā ar savu ārējo monitoru, nekas cames augšā visiem neatkarīgi ko man par manu portatīvo datoru ekrāna.

Mans minējums ir video karte, bet es neesmu pārliecināts. Es arī domāju invertoru, bet manas VGA out nedarbojas ar ārēju monitoru! Visus mana problēma ierosinājumus būtu appreciated! Mans garantija ir derīga 5 mēnešus atpakaļ.

Pateicība,

Jimmy
Old Jūnijs 19, 2009, 15:33
Donors Group

Default HP DV9500US Laptop Screen Problem

Noteikti izklausīsies grafikas karti man, ja tā bija invertora ārējā ekrāna darbosies

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt
Dzesēšana:
STOCK
Tīkla / Internets:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD un 15 collu LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.