menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

HP DV9500US Laptop obrazovky Problem

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 02:35
Nový člen skupiny

Default HP DV9500US Laptop obrazovky Problem

To je viac ako rok starý notebook. Keď som sa zase na mojom notebooku dv9500, mám čiernu obrazovku. Avšak, keď som ani pohybovať na obrazovke hore a dole niekoľkokrát zaklopa alebo dolnej obrazovky panel s mojím prstom niekoľkokrát, že ide hore.

I testuje batérie, zdalo sa to byť ok. Avšak, keď sa testuje s mojou externý monitor, nič Camesa sa na všetky bez ohľadu na to, čo som na mojom notebooku obrazovke.

Môj odhad je pre grafickú kartu, ale nie som si istý. Já jsem také přemýšlel o invertor, ale z môjho VGA nepracuje s externý monitor! Akékoľvek návrhy na môj problém by ocenil! Moja záruka skončila 5 mesiaci.

Vďaka,

Jimmy
Old 19. júna 2009, 15:33
Darcu Skupina

Default HP DV9500US Laptop obrazovky Problem

Určite znie ako grafické karty sa mi, keby bolo na invertor vonkajšieho displeja, by práce

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Obrazovka notebooku stala Menšie haseeb Notebooky, Mobily a PDA 6 4. februára 2009 22:10
Obrazovky notebooku problém sechmo Všeobecné Hardware Chat 3 12. júna 2008 09:15
Laptop rozbité obrazovky Keys767 Notebooky, Mobily a PDA 14 13. januára 2008 12:28
HI stupeň Laptop obrazovky Problem helpmeoutpeeps Notebooky, Mobily a PDA 3 2. januára 2008 14:23
Obrazovky notebooku pomoci .... Kosti Všeobecné Hardware Chat 3 28. mája 2007 23:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.