![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je viac ako rok starý notebook. Keď som sa zase na mojom notebooku dv9500, mám čiernu obrazovku. Avšak, keď som ani pohybovať na obrazovke hore a dole niekoľkokrát zaklopa alebo dolnej obrazovky panel s mojím prstom niekoľkokrát, že ide hore. I testuje batérie, zdalo sa to byť ok. Avšak, keď sa testuje s mojou externý monitor, nič Camesa sa na všetky bez ohľadu na to, čo som na mojom notebooku obrazovke. Môj odhad je pre grafickú kartu, ale nie som si istý. Já jsem také přemýšlel o invertor, ale z môjho VGA nepracuje s externý monitor! Akékoľvek návrhy na môj problém by ocenil! Moja záruka skončila 5 mesiaci. Vďaka, Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Určite znie ako grafické karty sa mi, keby bolo na invertor vonkajšieho displeja, by práce
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obrazovka notebooku stala Menšie | haseeb | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 4. februára 2009 22:10 |
| Obrazovky notebooku problém | sechmo | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 12. júna 2008 09:15 |
| Laptop rozbité obrazovky | Keys767 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 13. januára 2008 12:28 |
| HI stupeň Laptop obrazovky Problem | helpmeoutpeeps | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 2. januára 2008 14:23 |
| Obrazovky notebooku pomoci .... | Kosti | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 28. mája 2007 23:27 |
| Thread Tools | |
| |