мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Лаптоп ХП ДВ9500УС Сцреен Проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 02:35
Нови члан групе

Default Лаптоп ХП ДВ9500УС Сцреен Проблем

То је више од годину дана старог лаптоп. Нашто ЈА окрет мој дв9500 лаптоп на, добијам црни екран. Међутим, кад сам било померање екрана горе и доле неколико пута или куцати дну екрана табли са својим прстом неколико пута, долази горе.

Ја тестирани батерију, чинило се ок. Међутим, када сам тестиран са спољном монитору мој, ништа цамес без обзира на све оно што сам на мој лаптоп екран.

Мој погодак је видео картицу, али нисам сигуран. Такође сам мислећи на инвертер, али мој ВГА оут не ради са спољним монитором! Било који сугестија за мој проблем би било поштовати! Мој гаранција је истекао 5 монтхс аго.

Хвала,

Јиммы
Old 19. јуни 2009, 15:33
Донаторска Група

Default Лаптоп ХП ДВ9500УС Сцреен Проблем

Дефинитивно звук сличан графичке картице на мене, ако је то инвертер спољном екрану ће радити

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп екран Хас омалити хасееб Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 4 фебруар 2009 22:10
Лаптоп екран проблем сецхмо Генерал Хардуаре Цхат 3 12. јуна 2008 09:15
Наљоскан Лаптоп Сцреен Кеыс767 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 14 13 јануар 2008 12:28
ХИ Граде Лаптоп Сцреен Проблем хелпмеоутпеепс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 2 јануар 2008 14:23
Лаптоп екран помоћи .... кости Генерал Хардуаре Цхат 3 28 мај 2007 23:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц