менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

HP DV9500US ноутбук екрану проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 02:35
Нові члени групи

Це більше року старий ноутбук. Коли я повернув dv9500 ноутбук, я отримую чорний екран. Однак, коли я або перемістити екран вгору і вниз кілька разів або збити нижній частині екрану пальцем кілька разів, мова йде вгору.

Я тестував батарею, здавалося, буде добре. Однак, коли я тестував на мій зовнішній монітор, нічого АМСВО до всіх, незважаючи на те, що я на моєму ноутбуці екран.

Я вважаю, відеокарта, але я не впевнений. Я також думаю інвертора, але моя VGA Out не працює з зовнішнім монітором! Будь-які пропозиції щодо моєї проблемою було б оцінив! Мої гарантії минув 5 місяців тому.

Спасибі,

Джиммі
Old 19 червня 2009, 15:33
Донор групи

Визначено звучати як відеокарта для мене, якщо б вона була инвертор зовнішній екран буде працювати

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.