по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

HP NC6000 празен екран Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 юни 2009 г., 22:12
Новите държави Група

Default HP NC6000 празен екран Проблем

Добре ми nc6000 ще стартира до HP изпръсквам екран с BIOS настройка на достъп, но когато го оставя това на екрана на гърба остава на светлината, но не и на изображението на екрана.

1.6ghz Pentium M
1.5gb Рам
60GB твърд диск (мисля, каквото е акционерно)

Аз опитах --

Unplugging на CMOS батерията за 15 секунди

Отстраняване на батерията и захранване тогава държите мощност бутон за 30-60 секунди.

Изключването на Intel скорост стъпка (беше на Auto)

Смяната на контакта ми захранване е включен в.

Не късмета с някой от това.

Аз бях с него снощи (понеделник 10 ч.) и днес, когато се обърна, че на него беше това.

* Веднага след като на екрана спира показването неща там е курсора трепкане, че трае около половин секунда в горния ляв ъгъл около 1 / 3 за определяне на екрана и след това нищо *
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Switch На Pc, Махни празен екран! sani33 Общи Хардуер Чат 3 30 октомври 2009 год. 13:52
Празен екран? Какво да правя? PCdummy Общи Хардуер Чат 7 16-то Jan 2009 15:43
Празен екран на обувка noodleslap Общи Хардуер Чат 4 25-ти септември 2008 02:11
Помощ екран празни работи с компютър laventura Общи Хардуер Чат 6 3тият Sep 2008 15:17
Празен екран с Y ∞ Y purplekirsty Общи Хардуер Чат 2 4 януари 2008 04:32
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc