menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

HP NC6000 Prázdná obrazovka Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 22:12
Nový člen skupiny

Default HP NC6000 Prázdná obrazovka Problem

Dobře my nc6000 bude boot na HP úvodní obrazovky s nastavením bios přístup, ale když ji opustí, že displej na zadní světla pobyty na obrázku, ale ne na obrazovce.

1.6GHz Pentium M
1,5gigabajt Ram
60GB pevný disk (i na to, co je skladem)

Jsem se pokusil --

CMOS odpojit baterii na 15 sekund

Vyjmutí baterie a napájení pak podržením vypínače na 30-60 sekund.

Vypnutí Intel rychlostní stupeň (byl na auto)

Změna výstupu mého napájení byl zapojen do.

No štěstí, že se některý z.

Byl jsem pomocí to včera (pondělí 10 hodin) a dnes, když jsem se ho na to dělá tohle.

* Jakmile displej přestane zobrazovat obsah je blikání kurzoru, který trvá asi půl druhé v levém horním rohu asi 1 / 3 dolů obrazovka a pak nic *
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pc Switch On, Get prázdná obrazovka! sani33 Obecné Hardware Chat 3 30.října 2009 13:52
Prázdnou obrazovkou? Co mám dělat? PCdummy Obecné Hardware Chat 7 16. leden 2009 15:43
Prázdný displej na boot noodleslap Obecné Hardware Chat 4 25. Září 2008 02:11
Nápověda prázdnou obrazovku s PC běží laventura Obecné Hardware Chat 6 3. Září 2008 15:17
Prázdná obrazovka s Y ∞ Y purplekirsty Obecné Hardware Chat 2 4. ledna 2008 04:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.