![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, θα μου nc6000 εκκίνησης μέχρι το HP οθόνη με το bios setup πρόσβαση όταν όμως που αφήνει πίσω της οθόνης παραμένει στο φως αλλά δεν εικόνας στην οθόνη. 1.6GHz Pentium M 1.5gb Ram 60GB σκληρό δίσκο (νομίζω, ό, τι είναι υλικό) Εγώ προσπάθησα -- CMOS αποσυνδέσετε την μπαταρία για 15 δευτερόλεπτα Η αφαίρεση της μπαταρίας και την παροχή ρεύματος στη συνέχεια κρατώντας πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για 30-60 δευτερόλεπτα. Η απενεργοποίηση της Intel ταχύτητας (ήταν auto) Η αλλαγή της εξόδου μου τροφοδοτικό συνδέεται σε αυτό. Δεν με κάθε καλή τύχη του. Με τη χρήση του χθες το βράδυ (Δευτέρα 10 μμ) και σήμερα, όταν αποδείχθηκε ότι ήταν για να γίνει αυτό. * Από τη στιγμή που η οθόνη σταματά εμφανίζοντας stuff υπάρχει δρομέας τρεμοσβήματος που διαρκεί περίπου μισό δευτερόλεπτο στην πάνω αριστερή γωνία περίπου το 1 / 3 προβλέπεται η οθόνη και τότε τίποτα δεν * |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Switch Pc, βάλε Κενή οθόνη! | sani33 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 30 Οκτωβρίου 2009 13:52 |
| Κενή οθόνη;; Τι να κάνω; | PCdummy | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 16 Ιαν 2009 15:43 |
| Κενή οθόνη για boot | noodleslap | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 25η Σεπ 2008 02:11 |
| Βοήθεια κενή οθόνη με το PC που | laventura | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 3ο Σεπ 2008 15:17 |
| Κενή οθόνη με ∞ Y Y | purplekirsty | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4η Ιαν 2008 04:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |